Svensk Innebandy

Nytt avtal klart med Renew

Dela

Svensk Innebandy och Renew Group har signerat ett nytt avtal över de tre kommande åren. Samarbetet har ökat sitt värde för båda parter.

Renew Group, med Unihoc under sitt paraply, har länge varit officiell leverantör till Svensk Innebandy. Det nya avtalet innebär tre nya år – med flera utvecklingspunkter.

– Vi vill att Renew ska få goda möjligheter att synas i våra egna kanaler, externt på turneringar och mästerskap och i samband med våra landslag gällande utrustningen, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Renew har de senaste säsongerna varit officiell matchbollsleverantör till landslagsverksamheten. Dessutom bistår man med klubbfodral och målvaktsutrustning från Unihoc till samtliga fyra landslag.

– Samarbetet med Svensk Innebandy har alltid varit väldigt viktigt för oss. Genom detta avtal får vi möjlighet att vara med och stötta de svenska landslagen när de är ute och representerar Sverige på mästerskap runtom i världen. Sverige är det ledande innebandylandet i världen och landslaget är kronan på verket, så för oss som ett svenskt varumärke är det är en stolthet att landslaget väljer Unihoc som materialpartner, säger Torbjörn Jonsson, vice VD Renew Group.

– Det har varit en god dialog där vi nu är överens om en stark utveckling framåt. Vi strävar alltid efter att utveckla avtalen så att vi kan bygga nytt tillsammans, säger Tobias Linderoth, ansvarig för avtalet på Svensk Innebandy.

Kontakt på Renew:
Torbjörn Jonsson, vice VD Renew Group
Tel: 070-828 43 56
Mejl: torbjorn@renew.se

Kontakter

Bilder

Om

Svensk Innebandy
Svensk Innebandy
Sundbybergsvägen 9
171 21 Solna

08-514 274 00https://www.innebandy.se/

Innebandy är en sport för alla och det ska vara enkelt att vara med. Alla ska kunna finna samma glädje i sporten oavsett förutsättning. Barn, ungdomar och motionärer ska känna likadant kring innebandy som dem som utövar den på elitnivå.

Över 500 000 svenskar spelar innebandy regelbundet i lag, på jobbet, med kompisar eller i skolan.
Det finns omkring 120 000 licensierade spelare och innebandyn är i dag Sveriges näst största lagidrott.

Följ Svensk Innebandy

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svensk Innebandy

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum