AF Gruppen Sverige

Nytt bortforslings- och återvinningsuppdrag offshore för AF Gruppen

Dela

AF Gruppen (AFG) har i konsortium med Heerema Marine Contractors (HMC) tecknat ett avtal om bortforsling och återvinning av en plattform i den brittiska sektorn i Nordsjön.

I avtalet ingår projektering, förberedelsearbete, bortforsling och återvinning (EPRD) av en plattform med en total vikt på cirka 45 000 ton. Projekteringen kommer att inledas omedelbart och plattformen förväntas forslas bort och återvinnas från 2020.

Nyckelord

Kontakter

Om

AF Gruppen Sverige
AF Gruppen Sverige
Theres Svenssons gata 9
417 55 Göteborg

031-762 40 00http://www.afgruppen.se

AF Gruppen Sverige bygger bostäder, lokaler och anläggningar samt utvecklar egna projekt. Vi bygger för att påverka framtiden och skapa hållbara lösningar för människor, miljö och samhälle.

AF Gruppen Sverige består av AF Bygg Göteborg, AF Projektutveckling, AF Bygg Syd, AF Härnösand Byggreturer, Kanonaden Entreprenad och Pålplintar. Vi är en del av AF Gruppen, en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 4 200 medarbetare i Norge, Sverige, Kina, Storbritannien och Litauen.

Verksamheten i AF Gruppen omfattar Projektutveckling, Bygg, Anläggning, Miljö, Energi, Offshore och Sverige. Bolaget omsätter 13,7 miljarder NKR (2017) och är noterat på Oslo Børs.

www.afgruppen.se

 

Följ AF Gruppen Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från AF Gruppen Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum