AF Gruppen Sverige

Nytt bortforslings- och återvinningsuppdrag offshore för AF Gruppen

Dela

AF Gruppen ASA (AFG) har blivit meddelade att ett pågående ramavtal utvidgas till att inkludera framtida avlägsnande och bortskaffande av upp till fyra ytterligare plattformar för en kund i Storbritanniens del av Nordsjön.

Illustrationsfoto: Jan Lillehamre / AF Gruppen
Illustrationsfoto: Jan Lillehamre / AF Gruppen

Det utökade ramavtalet omfattar teknik, förberedelse, avlägsnande och bortskaffning (EPRD) av upp till fyra plattformar med en sammanlagd vikt på ca 4 500 ton.

För ytterligare information:
Koncernchef, AF Gruppen: Morten Grongstad, tfn. +47 991 53 905
Koncerndirektör Offshore, AF Gruppen: Amund Tøftum, tfn. +47 920 26 712

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Illustrationsfoto: Jan Lillehamre / AF Gruppen
Illustrationsfoto: Jan Lillehamre / AF Gruppen
Ladda ned bild

Om

AF Gruppen Sverige
AF Gruppen Sverige
Theres Svenssons gata 9
417 55 Göteborg

031-762 40 00http://www.afgruppen.se

AF Gruppen Sverige bygger bostäder, lokaler och anläggningar samt utvecklar egna projekt. Vi bygger för att påverka framtiden och skapa hållbara lösningar för människor, miljö och samhälle.

AF Gruppen Sverige består av AF Bygg Göteborg, AF Projektutveckling, AF Bygg Syd, AF Härnösand Byggreturer, Kanonaden Entreprenad och Pålplintar. Vi är en del av AF Gruppen, en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 4 200 medarbetare i Norge, Sverige, Kina, Storbritannien och Litauen.

Verksamheten i AF Gruppen omfattar Projektutveckling, Bygg, Anläggning, Miljö, Energi, Offshore och Sverige. Bolaget omsätter 13,7 miljarder NKR (2017) och är noterat på Oslo Børs.

www.afgruppen.se

Följ AF Gruppen Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från AF Gruppen Sverige

AF Gruppen tar strategisk position på den brittiska offshoremarknaden för bortforsling och återvinning16.5.2019 09:38:38 CESTPressmeddelande

AF Gruppens dotterbolag AF Offshore Decom bildar företaget Fairfield Decom tillsammans med de ledande aktörerna inom offshore bortforsling och återvinning Heerema Marine Contractors och Decom Energy. Med huvudkontor i Aberdeen, kombinerar den nya verksamheten kunskapen hos en erfaren operatör med expertisen hos världens ledande entreprenörer inom offshore bortforsling och återvinning. På så sätt skapas en unik operatör med heltäckande lösningar för late-life-operationer och bortforsling- och återvinningsuppdrag på den brittiska kontinentalsockeln.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum