Svenska Triathlonförbundet

Nytt datum för MAXI Linköping Triathlon 2021 - SM Sprint och Stafett

Dela

Givet smittspridningen och förbudet att arrangera tävlingar kommer MAXI Linköping Triathlon -SM sprint och stafett att flyttas fram till söndag 8 augusti 2021. På så sätt ökar vi möjligheten att kunna genomföra arrangemanget.

Sannolikheten att vi får tävla igen är självklart större i slutet av sommaren, än i början (planerat arrangemang var tidigare 6/6). Därför väljer vi att flytta MAXI Linköping Triathlon - SM sprint och stafett. I planeringsarbetet som är i full gång utgår vi självklart från att tävlingen går att genomföra, samtidigt som vi naturligtvis följer utvecklingen.

Vårt mål är att anmälan kommer öppna inom kort. Om arrangemanget med tävlingsdatum 8 augusti, trots allt inte går att genomföra, kommer alla deltagare att kunna flytta sin start till 2022.

Svenska Triathlonförbundet är mycket delaktig i arbetet kring motionsarrangemang. Dels i en arbetsgrupp med representanter från RF, två specialidrottsförbund (SF) och två större motionslopp, dels tillsammans med företrädare för Sveriges största motionslopp.

Läs mer om vårt arbete kring motionsarrangemang här >>>

Svensk Triathlon - världens bästa!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

031-726 61 86https://www.svensktriathlon.org/

Svenska Triathlonförbundets uppdrag är att administrera, utveckla och marknadsföra idrotten triathlon i Sverige. Vi är en av de snabbast växande idrotterna i landet med verksamheter inom barn & ungdom, elit, para samt bredd och motion. 

 

Följ Svenska Triathlonförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Triathlonförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum