Bookmark Förlag

Nytt författarpar i femte delen av Herkulesserien

Dela

Herkulesserien är en internationell och kritikerrosad succé som bara i Sverige har sålt i över en halv miljon exemplar. I dag släpps Falco – den femte boken i serien – med Anna Karolina som Mons Kallentofts nya författarpartner.

Falco står kriminalinspektör Zack Herry inför nya utmaningar när han i efterdyningarna av ett terrordåd hamnar mitt i en mordgåta som hotar både honom själv – och hela Stockholm. Det är en gripande berättelse som berör lika mycket som den skrämmer. 

”Med det snabba tempot och de oväntade vändningarna vågar jag hävda att Falco är den bästa boken i serien”, säger förlagschef Claes Ericson. ”Nagelbitande spänning utlovas!”

Herkulesserien baseras löst på de antika berättelserna om halvguden Herkules. I den ultramoderna storstadsthrillern Falco refereras till myten om jakten på de jättelika rovfåglarna.

Falco är Mons Kallentofts och Anna Karolinas första gemensamma bok. Anna Karolinas polisiära bakgrund och berättardriv i kombination med Mons Kallentofts tongivande narrativ inom deckargenren skapar en unik författarkonstellation. Resultatet är en episk spänningsthriller som väver samman det personliga dramat med det samhälleliga hotet.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Foto: Thron Ullberg
Foto: Thron Ullberg
Ladda ned bild
Foto: Thron Ullberg
Foto: Thron Ullberg
Ladda ned bild
Omslag: Anders Timrén
Omslag: Anders Timrén
Ladda ned bild
Omslag: Anders Timrén
Omslag: Anders Timrén
Ladda ned bild

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG ger ut unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum