Bonnier News

Nytt förvärv för Bonnier News Local

Dela

Bonnier News Local förvärvar Roslagen Runt och stärker på detta sätt sin närvaro i Norrtälje-regionen.

Roslagen Runt är en gratistidning som distribueras 10 gånger per år i Roslagen samt runt upplandskusten. Tidningen grundades 1993 av den lokala entreprenören Christer Andersson som har sin yrkesmässiga bakgrund på Norrtelje Tidning. Sen starten har Roslagen Runt ägts och drivits av Christer och hans familj men nu är det alltså dags för en ny ägare att ta vid, och Christer har valt att sälja tidningen till sin gamla arbetsgivare Norrtelje Tidning. Bonnier News Locals ambition med förvärvet är att detta ska gynna Norrtelje Tidning genom att skapa synergieffekter och ge ökad räckvidd.

För mer information kontakta:
Mikael Nestius, affärsområdeschef Bonnier News Local, 0702-666377

Kontakter

Bilder

Om

Som Nordens största medieföretag är vårt uppdrag att hjälpa medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster.

Följ Bonnier News

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bonnier News

Bonnier News kraftsamlar och skapar ny organisation för läsarintäkter9.11.2021 11:00:17 CET | Pressmeddelande

I våras blev det klart att Bonnier News samlar verksamheterna för koncernens svenska läsarintäkter i en central organisation under ledning av Alexander Lydecker. Under hösten har arbete pågått med att genomlysa den nya verksamheten och utveckla nya arbetssätt. ”Vi håller på att bygga en snabb och skalbar organisation som ska kunna växa samtidigt som vi fortsätter att ta marknadsandelar. Många har under de senaste månaderna jobbat intensivt med det här och jag är djupt imponerad över mina medarbetares stora kapacitet. Jag är också övertygad om att vi tillsammans håller på att skapa något unikt”, säger Alexander Lydecker, CCO Bonnier News.

Lena Philipson blir chefredaktör för Skånska Dagbladet26.10.2021 09:44:12 CEST | Pressmeddelande

Bonnier News Local utser 43-åriga Lena Philipson till chefredaktör för Skånska Dagbladet. Hon tillträder i slutet av november och lämnar då sin nuvarande arbetsplats Sydsvenskan. “Lena är helt rätt person för det här viktiga uppdraget. Hon är en mycket omtyckt chef med bred erfarenhet och ett genuint engagemang i lokal journalistik”, säger Pia Rehnquist, publicistisk chef på Bonnier News Local.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum