C.F. Møller Architects

Nytt kontor i London

Dela

C.F. Møller Architects London-filial har vuxit ur kontoret på Metropolitan Wharf och flyttar in i större lokaler i Shoreditch i London den 22 oktober.

Rolf Nielsen: Credit: Mew
Rolf Nielsen: Credit: Mew

London-filialen har vuxit sen den etablerades år 2001. Detta har medfört att det befintliga kontoret på Metropolitan Wharf blivit för litet och ska bytas mot större lokaler i Shoreditch, i London, den 22 oktober.

”Vi är mycket nöjda med mottagandet som vi har haft sedan vi startade upp verksamheten i Storbritannien och jag vill tacka både våra kunder för långvariga samarbeten och alla på C.F. Møller Architects för att de gjort detta möjligt. Jag är mycket glad över att det finns en efterfrågan på arkitektur med starkt fokus på välbefinnande – för både människorna och vår planet – i Storbritannien, där vi kan komplettera vårt skandinaviska arv med dagens och framtidens byggtraditioner”, säger Rolf Nielsen, associerad partner i London. Han driver London-filialen tillsammans med Teva Hesse, VD.

Cirka 32 personer arbetar på Londonfilialen, som nås på adressen nedan från 22 oktober.

C.F. Møller Architects

Telephone House

69-77 Paul Street, London

EC2A 4NW

Telefonnummer förblir desamma.

Pågående projekt i Storbritannien
London-filialen ligger bakom utbyggnaden av Darwin Centre och Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre som har färdigställts. Byrån arbetar för närvarande med en renovering av Laindon Centre, bostadsprojekten Blackhorse Yard och Blackwell Reach, mentalsjukhus i Springfield och Tolworth och en renovering av danska kyrkan i London – för att nämna några projekt.

Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects ett av Skandinaviens främsta arkitektkontor, med 90 års prisbelönt arbete både i Norden och i andra delar av världen.

Designlösningarna skapas metodiskt och holistiskt utifrån en rigorös analys av det lokala sammanhanget.  Vi strävar efter att sätta nya globala nivåer genom att främja en designstrategi som på ett unikt sätt integrerar stadsplaneringen, landskapet, arkitekturen och konstruktionen av specifika byggkomponenter.

C.F. Møller har kontor i London, Köpenhamn, Århus, Ålborg, Stockholm och Oslo.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Rolf Nielsen: Credit: Mew
Rolf Nielsen: Credit: Mew
Ladda ned bild
Teva Hesse. Credit: C.F. Møller Architects
Teva Hesse. Credit: C.F. Møller Architects
Ladda ned bild
Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre. Credit: C.F. Møller Architects
Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre. Credit: C.F. Møller Architects
Ladda ned bild
The Darwin Centre. Credit: Torben Eskerod
The Darwin Centre. Credit: Torben Eskerod
Ladda ned bild
The Laindon Centre. Credit: C.F. Møller Architects
The Laindon Centre. Credit: C.F. Møller Architects
Ladda ned bild

Om

C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects
Krukmakargatan 21
118 51 Stockholm

+46 (0)8 5557 6000http://www.cfmoller.com/-sv/

C.F. Møller Architects är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor, med över 90 år av prisbelönta projekt i norden och globalt.

Varje dag skapar vi arkitektonisk kvalitet som bygger på innovation, erfarenhet och nordiska värderingar för att garantera hållbara och estetiska lösningar med varaktigt värde för kunder, användare och samhälle.

Unika designlösningar 

Våra designlösningar skapas metodiskt och holistiskt efter en noggrann analys av det lokala sammanhanget. Vi är med och skapar nya globala standarder genom att främja en designmetod som integrerar stadsplanering, landskap, arkitektur och design.

I vårt arbete är miljö- och resursmedvetenhet, sunda projektfinanser, socialt ansvar och bra hantverk självklara inslag. Den här helhetssynen är hjärtat i alla våra projekt, från masterplan till detalj.

Sedan grundandet i Danmark 1924 har vi stolt bidragit till utvecklingen av välfärdssamhällen i både Skandinavien och resten av världen. Vårt driv att etablera nya arkitektoniska standarder med fokus på det funktionella, konstnärliga och sociala fortsätter att prisas internationellt.

Totalt har C.F. Møller idag cirka 350 anställda. Förutom kontoret i Stockholm har C.F. Møller kontor i Oslo, London, Århus, Köpenhamn och Aalborg

Följ C.F. Møller Architects

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från C.F. Møller Architects

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum