ÖmangruppenÖmangruppen

Nytt kontor vid Spillepengen i Malmö

Dela

Nu flyttar systerbolagen Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner in i nya, gemensamma lokaler på Hakegatan vid Spillepengen i Malmö. Flytten till det nya området innebär också starten på ett nytt samarbete med fastighetsägaren Areco Properties.

Hakegatan 1 i Malmö.
Hakegatan 1 i Malmö.

De nya lokalerna på Hakegatan blir ett regionkontor för Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner och en samlingspunkt för administrativ personal och tekniker.

– Vi har fått en riktigt bra arbetsmiljö med ergonomiska arbetsplatser och fräscha lokaler, en arbetsplats som vi är stolta över och gärna visar upp. Läget är strategiskt väldigt bra med närhet till alla områden i Malmö och till både inre och yttre ringvägen, säger Patrik Syde, chef på Ömangruppen i Skåne.

Nya grannar och nya samarbeten

Areco Properties har själva sitt huvudkontor på området, tillsammans med flera av Areco-koncernens industribolag.

– Ambitionen är att det ska vara ett trevligt område med både industriverksamhet och kontor. Vi gillar att ha kontakt med våra hyresgäster och nyttja varandras kunskap. Det finns stora fördelar med att många bolag som vi samarbetar finns inom samma område, säger Victoria Areskog, fastighetschef på Areco Properties.

Areco Properties äger totalt åtta fastigheter vid Spillepengen och Ömangruppen ansvarar för drift och service av ventilation och kylsystem.

– Samarbetet har kommit igång bra redan. Ömangruppen har gått igenom alla våra fastigheter och tillsammans ska vi göra en långsiktig plan för att förbättra inomhusklimatet. Vi har också fått hjälp med en energianalys för att få en överblick över hur energianvändningen fördelas över verksamheten, säger Victoria Areskog. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hakegatan 1 i Malmö.
Hakegatan 1 i Malmö.
Ladda ned bild
Svante Crona, arbetsledare på Axcell Fastighetspartner och Patrik Syde, chef på Ömangruppen i Malmö.
Svante Crona, arbetsledare på Axcell Fastighetspartner och Patrik Syde, chef på Ömangruppen i Malmö.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 180 medarbetare fördelat på 18 orter i södra Sverige.

Axcell Fastighetspartner är Ömangruppens systerbolag i koncernen PropTech Sweden AB. Företaget är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning som levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. 

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum