FastighetsägarnaFastighetsägarna

Nytt mentorskapsprogram för fastighetsbranschen

Dela

Tillsammans med fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo startar Fastighetsägarna Stockholm ett mentorskapsprogram. Programmet, som drar igång till hösten, riktar sig till alla i branschen som vill utvecklas i sina yrkesroller. Syftet är att främja kunskapsöverföring i en bransch som utvecklas snabbt.

- Ett av våra mål som branschorganisation är att säkerställa att branschen utvecklas och att göra branschen attraktiv för unga. Ett mentorskapsprogram är också en bra plattform för personlig utveckling, både för adepten och mentorn, säger Oskar Öholm, vd Fast Fastighetsägarna Stockholm

Pensionsavgångarna kommer att vara stora inom fastighetsbranschen de närmaste åren och i kombination med den höga byggtakten samt att den digitala utvecklingen skapar nya affärslandskap, finns det ett stort behov av kunskapsöverföring och inspiration. Därför startar nu Fastighetsägarna Stockholm tillsammans med arbetsgivarorganisationen Fastigo och fastighetsnätverken Fastella och Fastino ett nytt mentorskapsprogram.

- Vi behöver visa att fastighetsbranschen är en inkluderande bransch som välkomnar alla som har kunskapen eller vill skaffa sig den. Ett mentorskapsprogram är ytterligare ett sätt att bidra med kompetensutveckling inom fastighetsbranschen och för oss på Fastigo var det en självklarhet att vara en del av detta, säger Mona Finnström, vd på Fastigo – Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation.

Det ettåriga programmet drar igång under hösten 2019 och riktar sig till adepter och mentorer med olika yrkesbakgrund och i olika åldrar som vill utvecklas i sina yrkesroller, dela med sig av sin kunskap och få nya perspektiv på vägar framåt i karriären.

Mer information om programmet finns här https://www.fastighetsagarna.se/aktuellt/nyheter/2019/fastighetsbranschens-mentorskapsprogram/

Kontaktpersoner

Mona Finnström, Fastigo, mona.finnstrom@fastigo.se, 08-676 69 22

Anna Rosenfeld, Fastighetsägarna Stockholm,  anna.rosenfeld@fastighetsagarna.se, 070-4173820

Kontakter

Mona Finnström, Vd Fastigo, mona.finnstrom@fastigo.se, 08-676 69 22

Bilder

Om

Fastighetsägarna
Fastighetsägarna
Drottninggatan 33, Box 16132
103 23 Stockholm

https://www.fastighetsagarna.se/

Vi arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad


Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad. Våra 15 000 medlemmar äger och hyr ut bostäder och lokaler över hela landet. Vi representerar såväl de största börsnoterade fastighetsbolagen, kommunägda bostadsbolag som privata fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar.

Följ Fastighetsägarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fastighetsägarna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum