Spanska Turistbyrån

Nytt nummer av Upptäck Spanien: Andalusien

Dela

14:e upplagan av Upptäck Spanien handlar om Andalusien. Här hittar du info om naturområden, städer vid kusten, slott från den arabiska guldåldern, ridning och fiestas och högtider.

Klicka här för att komma till vårt nya nummer om Andalusien.

Upptäck naturskatter och vita byar i bergskedjorna vid Cazorla, Grazalema och Sierra Nevada. Lär om möjligheter till vandring, flodsporter, grottkrypning, skidåkning och bergsklättring.

Vad har städerna Huelva, Cádiz, Málaga och Almería att erbjuda? Du kan förstås njuta av sol, hav och strand men också av ett stort kulturellt utbud, mysiga stadsdelar och gott lokalt kök. Vi ger tips om museer i Málaga, kokkonst i Almería, naturområden i Huelva, historiska, vackra Cádiz och om vinrutten i Jerez.

Lär känna Andalusiens leder till häst, och läs om hästkollo och Jerez världskända hästshower. Här får du också tips om autentisk flamenco och om Karnevalen i Cádiz och blommande patios i Córdoba.

Många av de vackraste fornlämningarna från den islamiska guldåldern finns i Andalusien. Här får du tips om Alhambra, Medina Azahara, Córdobas moské, stadsdelen Albaicin i Granada och Sevillas Real Alcázar.

Om du missat vårt sista nummer om Baskien kan du fortfarande se den här.

I vårt nästa nummer besöker vi norra Spanien. Missa inte den!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
BOX 7634
103 94 Stockholm

http://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Följ Spanska Turistbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spanska Turistbyrån

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum