Spanska Turistbyrån

Nytt nummer av Upptäck Spanien: Gröna Spanien

Dela

15:e numret av den digitala tidskriften Upptäck Spanien handlar om Gröna Spanien, Spaniens norra del. Vi får läsa om kulturella skatter och natur, om det lokala köket, modern arkitektur och intressanta rutter för att lära känna området.

Covadonga, Asturien
Covadonga, Asturien

Klicka här för att komma till vår nya upplagan: www.upptackspanien.com.

I en rutt längs kusten besöker vi Galicien, där Rias Baixas och dess öar finns. Vi fortsätter öster ut för att titta på mysiga små fiskarbyar och speciella platser i Baskien. Och de bäsa stränderna för att surfa.

Inland besöker vi de vackra landskapen i Ribeira Sacra och Picos de Europa. Vi ser tusenåriga gamla monument i Asturien och vi går in på två världsberömda grottor.

Nyfiken på det lokala köket? I magasinet får du veta mer om pintxos, högt klassigt kök, havets delikatesser och också om vin och cider från regionen. Vi upptäcker också modern arkitektur och andra underbara byggnader i norra Spanien.

Sist men inte minst föreslår vi några rutter för att upptäcka Galicien och Baskien och Asturien och Kantabrien.

Om du missade vår tidigare upplaga om Andalusien hittar du den här.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Covadonga, Asturien
Covadonga, Asturien
Ladda ned bild
San Sebastián, Baskien
San Sebastián, Baskien
Ladda ned bild
Elciego, Baskien
Elciego, Baskien
Ladda ned bild

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
BOX 7634
103 94 Stockholm

https://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Följ Spanska Turistbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spanska Turistbyrån

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum