Järfällahus Ab

​Nytt och efterlängtat på Järfällahus webbplats den 4 december

Dela

Torsdagen den 3 december uppgraderar Järfällahus sitt marknadssystem. Därför ligger Mina sidor samt annonser för lediga lägenheter och fordonsplatser nere denna dag. Dagen därpå återuppstår dessa delar av webbplatsen med nytt utseende och nya, efterlängtade funktioner.

Målet med uppgraderingen är att underhålla och modernisera de delar av vår webbplats www.jarfallahus.se som är kopplade till marknadssystemet. Efter uppgraderingen kommer våra hyresgäster och alla som är registrerade i vår bostadskö att möta ett nytt, smartare och fräschare Mina sidor.

En efterlängtad nyhet är att man lättare kommer att kunna se sina köpoäng och sin plats i kön till lägenheter som man har sökt. Dessutom presenteras annonser för lägenheter och fordonsplatser på ett mer lätthanterligt sätt. Vissa texter och knappar är också ändrade för att bli tydligare och lättare att förstå och använda.

Välkommen tillbaka till ett nytt och bättre jarfallahus.se den 4 december!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Järfällahus Ab
Järfällahus Ab
Drabantvägen 2
17750 Järfälla

08 - 580 836 00https://jarfallahus.se/

Järfällahus är Järfällas kommunägda bostadsföretag. Vi har cirka 5600 lägenheter, över 4000 fordonsplatser och ungefär 400 lokaler i hela Järfälla.

Följ Järfällahus Ab

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfällahus Ab

​Rekordmånga får sommarjobb hos Järfällahus8.6.2017 14:02Nyheter

I år är det hela 70 ungdomar mellan 15 och 18 år som har fått sommarjobb hos Järfällahus AB. Redan förra året tog Järfälla kommuns eget bostadsbolag emot ett tjugotal ungdomar, men i år är de alltså mer än tre gånger så många. Och den här gången sker det i samarbete med Hyresgästföreningen. - Det här är vårt sätt att ta ett kommunalt samhällsansvar, säger Ali, social hållbarhetsstrateg på Järfällahus. Sommarjobbarna är framtidens medborgare, och vi är glada att de vill ta sina första steg på arbetsmarknaden hos oss. Ett femtiotal av ungdomarna kommer att arbeta i bostadsområdena med att städa, sätta upp skyltar, dela ut information till hyresgästerna m m. Resterande 20 kommer att hjälpa till med de sommaraktiviteter som SWAT arrangerar. SWAT är den ungdomsverksamhet som Järfällahus och Hyresgästföreningen i Järfälla driver tillsammans. Det handlar bland annat om att arrangera turneringar i bubbelfotboll i områdena, anordna LAN och paintball med flera aktiviteter. Så här säger Mikael Jä

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum