Linköpings kommun

Nytt samverkansavtal mellan kommunen och Kvinnojouren och Tjejjouren i Linköping

Dela

Linköpings kommun har inlett ett nytt långsiktigt samverkansavtal med Kvinnojouren Ellinor och tjejjouren Beata i Linköping. Syftet är att säkerställa en stabil och långsiktig verksamhet där hjälpsökande kvinnor kan söka skydd och få stöd.

Annika Krutzén (M), kommunalråd med ansvar för social- och omsorg, bjuder in till pressträff för att presentera det nya avtalet. Med på pressträffen är även Katarina Strömfelt, verksamhetssamordnare Kvinnojouren Ellinor/Tjejjouren Beata.

Tid: Torsdag den 27 juni kl. 09:00

Plats: Verdesalen, Stadshuset

Välkomna!

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum