Järfälla Kommun

Nytt toppnamn till nyckelposition i Järfälla

Dela

Järfälla kommun, en av Sveriges snabbast växande kommuner, fortsätter att rekrytera toppnamn till nyckelpositioner. Den 1 maj tillträder Hanna Brogren som kommunikationsdirektör med kommunens expansion som främsta utmaning. Hanna Brogren var under åtta år kommunikationsdirektör i Stockholms stad och dessförinnan informationschef på Regeringskansliet.

Det är en välmeriterad ny kommunikationsdirektör som tillträder sin tjänst i Järfälla kommun den 1 maj. Hanna Brogren kommer närmast från konsultuppdrag, men var dessförinnan kommunikationsdirektör i Stockholms stad där hon ledde stadens övergripande kommunikation med bland annat styrdokument, varumärke och digital kommunikation. Hon har även varit informationschef på regeringskansliet och är sedan 2002 vice ordförande i branschorganisationen Sveriges Kommunikatörer.

Järfälla kommun har inlett en kraftig expansion och det ställer höga krav på kommunikationsarbetet där det finns flera utmaningar. Ökad kännedom om Järfälla i länet samt större förståelse bland kommuninvånarna för den expansion kommunen genomgår är prioriterade kommunikationsområden.

– Jag är jätteglad för den här rekryteringen. Vi får en kommunikationsdirektör med fokus både på dagens behov och på framtidens expansion i Järfälla. Hanna Brogren har lång och gedigen erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete och mixar det med nytänkande och hög ambitionsnivå. Järfällas expansion är en av landets kraftigaste och vi behöver de bästa krafter på plats, säger kommundirektör Christina Rapp Lundahl.

Mer information

Christina Rapp Lundahl, kommundirektör, christina.rapp.lundahl@jarfalla.se, 08-580 282 86

Nyckelord

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

Järfälla i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Hela Järfälla växer, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för tusentals nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum