Contentalot

OBG Media AB förvärvar dagensbastaspel.se (DBS) och stärker sin iGaming-position

Dela

OBG Media AB, drivande ägare av sajterna Reducering.seBettin.gs och Spelarna.se, förvärvar dagensbastaspel.se av AB OMDBS som en del i företagets satsning inom iGaming-sektorn.

AB OMDBS driver odds- och spelsajten dagensbastaspel.se och är ett av landets ledande spelombud för andelsspel, där de under namnet “Miljongänget” bl.a. var det spelombud som noterades för flest storvinster i Sverige år 2020.

OBG Media AB breddar i och med förvärvet sin portfölj och kompetens ytterligare i sin satsning om att vara ledande inom sportsbetting affiliation, poolspel och spelinformation i Sverige.

"Vi är mycket nöjda över förvärvet av DBS där Ola, Daniel, Michel och Mathias gjort ett gediget arbete i flera års tid. Vår verksamhet tar ett stort steg i rätt riktning och vi är övertygade om att deras spetskompetens inom segmentet är en s.k. “perfect match” i vår vidare satsning i Sverige, men även internationellt" säger Oskar Blomqvist och Daniel Domeij, två av OBG Medias grundare.

Det nya samarbetet är redan i full gång och hela teamet ser fram emot ett intensivt sport- och spelår med fotbolls-VM som trevlig avslutning i november/december, Sveriges frånvaro till trots.

"Vi ser fram mot att utveckla såväl DBS som övriga sajter tillsammans med Oskar och Daniel. Det känns nu som att inget står i vägen för att bli Sveriges bästa helhetslösning inom detta spännande segment och det kommer garanterat bli en mycket häftig resa framöver", säger Daniel Söderberg från dagensbastaspel.se.

Om OBG Media AB

OBG Media AB är ett av Sveriges ledande företag inom sportsbetting affiliation, poolspel och spelinformation inom iGaming-sektorn. Vi har flera djupa samarbeten med ledande spelbolag, såväl i Sverige som internationellt.

Företaget har åtta anställda, utspridda i landet från Stockholm till Malmö och huvudkontor i Göteborg.

För mer information, kontakta: OBG Media AB Oskar Blomqvist, COO blomqvist@obgmedia.se

OBG Media AB är ett av Sveriges ledande företag inom sportsbetting affiliation, poolspel och spelinformation inom iGaming-sektorn. Vi har flera djupa samarbeten med ledande spelbolag, såväl i Sverige som internationellt. Företaget har åtta anställda, utspridda i landet från Stockholm till Malmö och huvudkontor i Göteborg. För mer information, kontakta: OBG Media AB Oskar Blomqvist, COO blomqvist@obgmedia.se

Tel: 0707 808290

Om

Contentalot
ContentalotContentalot är en webbbyrå som hanterar pressreleaser och artiklar för små som stora företag.

Följ Contentalot

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Contentalot

Låna pengar på rätt sätt3.5.2022 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Att ha någon form av lån inom ett hushåll är idag en del av den privata ekonomin, och det är mer regel än undantag att ett hushåll har lån än att de inte har det. Även de flesta företag har lån och då räntan som en del av de avdragsgilla kostnaderna för bolaget. Den vanligaste formen av lån är att ha någon form av lån på sitt boende där man har sin bostadsrätt, radhus eller villa som säkerhet för lånet. Men det är också vanligt att man har lån på lite dyrare saker som till exempel bilar, teknikprylar eller vitvaror - och då är det oftast i form av en kredit som man betalar av under en kortare tid.

Sveriges största inredningssajt, Inredningsvis.se, fyller 10 år!19.4.2022 12:40:30 CEST | Pressmeddelande

De flesta känner nog till den kända sajten inredningsvis.se Här får tusentals läsare inredningsinspiration och tips för hem och trädgård, samt massa sköna restips. I år fyller inredningsvis dessutom 10 år och det är värt att hyllas. Sajten grundades 2012 av Maria Ljungström och hon driver och skriver fortfarande för Inredningsvis.se. Maria har även själv blivit ett känt namn inom inredningssfären i Sverige. Det många däremot inte vet är hur framgångssagan om Inredningsvis startade. Här delar Maria själv med sig om sin historia om att grunda och skriva för Inredningsvis. Hon berättar om hur allt startade och hur just hennes sajt kunde bli Sveriges största inom sin nisch.

Köp rätt kaffe online7.4.2022 10:45:48 CEST | Pressmeddelande

Flera miljoner människor börjar dagen med en kopp kaffe, men är det en bra start på dagen? Många kaffedrickare påstår att det hjälper för att kvickna till och skärpa till sinnet för att kunna vara alert från första stund. Naturligtvis beror det på hur kaffet tas och hur mycket koffein koppen innehåller, för mycket stimulans kan också upplevas som en stressig och nervös sensation. Kaffet är iallafall älskat och det vanligaste centralstimulerande medlet i världen och vi svenskar är en av de som dricker mest kaffe i världen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum