Bingolotto

Oldsberg, Hellberg och Sjödin leder kändistät galaquiz

Dela

Höstens stora tv-händelse är här – BingoLottos ”Miljonkampen” söndag 22 oktober. I Miljonkampen tävlar Artistlaget mot Idrottslaget till förmån för sex av våra livsviktiga organisationer. I de tävlande lagen återfinns namnkunniga kämpar som Hasse Andersson, Markoolio och Helen Alfredsson. På scen uppträder Robin Bengtsson och Jill Johnsson. Programledare är Ingvar Oldsberg i par med Agneta Sjödin och som domare ser vi Björn Hellberg.

Under BingoLottos Miljonkampen riktar vi fokus mot sex av Folkspels viktiga organisationer i samhället: STROKE-Riksförbundet, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation – BRO, Diabetesförbundet, Prostatacancerförbundet och Hjärtebarnsfonden.
 
Helen Alfredsson och Hasse Andersson lagledare
Helen Alfredsson är lagledare för idrottslaget och med sig har hon bordtennisspelaren Jörgen Persson och fotbollsspelaren Anders Svensson. På andra sidan leder Hasse Andersson Artistlaget med Markoolio och Linda Bengtzing vid sin sida. Varje lag representerar tre förbund vardera och i slutet av programmet fördelas vinstpengarna. 
 
Ingvar Oldsberg, Agneta Sjödin och Björn Hellberg
Ingvar Oldsberg leder kampen mellan de tävlande lagen och till sin hjälp har han ständige kumpanen Björn Hellberg. BingoLottos spelmoment leds under kvällen av Agneta Sjödin.
 
Jill Johnsson och Robin Bengtsson
För den musikaliska underhållningen står två av våra absolut hetaste artister just nu – Jill Johnsson och Robin Bengtsson. Jill inte minst känd från sitt eget populära tv-program ”Jills veranda” och Robin Bengtsson fortfarande högaktuell sedan segern i Melodifestivalen i våras. 
 
BingoLottos Miljonkampen – Söndag 22 oktober kl. 19.30 i TV4.
 
 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel 
Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar. 

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum