Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

OLW stödjer Musikhjälpen 2016 - auktionerar ut unik cheez-moped

Dela

Musikhjälpen 2016 närmar sig och årets insamling går till att barn i krig och konfliktområden får gå i en säker skola. Det tycker OLW är viktigt och smygstartar årets insamling genom att på lördag den tredje december lägga ut en unik cheez doodles-mönstrad moped på Traderas kampanjsajt för Musikhjälpen 2016.

Över 30 miljoner barn runt om i världen kan inte gå i skolan på grund av konflikter och krig. Barn som hamnar utanför skolan blir enkla måltavlor och riskerar att utsättas för våld, övergrepp och människohandel. Trots detta är det en försvinnande liten del av biståndspengarna som går till barns rätt till utbildning.

- Vi tycker att Musikhjälpen är ett fantastiskt koncept! Våra medarbetare i snackfabriken har under flera år stöttat Musikhjälpen privat och förra året skänkte även vi som företag en peng. Nu hoppas vi kunna bidra med ännu mer pengar genom att auktionera ut en unik cheez doodles-mönstrad moped. Årets tema känns extra viktigt så gå in och lägg ett bud, säger Stina Petrini, CSR-chef på Orkla Confectionery & Snacks Sverige.

På lördag den 3:e december lägger OLW ut sin gula moped på auktionssajten Tradera till förmån för Musikhjälpen 2016. Mopeden är av modellen Piaggio Typhoon och är en moped klass 1, så kallad EU-moped. Hela beloppet från auktionen går oavkortat till Musikhjälpen

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Orkla Confectionery & Snacks Sverige är marknadsledande kex- och snacksleverantör med många av Sveriges mest älskade varumärken så som OLW, cheez doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla, Brago och Utvalda. Med över 600 medarbetare och anläggningar på fyra orter i Sverige erbjuds produkter med hög kvalitet kombinerat med god smak samt alltid inom räckhåll.

Orkla Confectionery & Snacks Sverige ingår i den norska börsnoterade Orkla-koncernen. 2015 hade koncernen en omsättning på 33 miljarder norska kronor.

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum