Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet

Olympisk offensiv på träningsläger i Göteborg

Dela

Vår satsning Olympisk offensiv kommer att genomföra ett träningsläger i Göteborg. På plats finns även projektansvarige från Sveriges Olympiska Kommitté, Wolfgang Pischler.

Gruppen finns tillgänglig på följande platser och träning:

Måndag 12/7:
Shortrack 8-10 i Kållereds ishall.
14:00 Styrka friidrottenshus

Tisdag 13/7:
Shortrack 8-10 i Kållereds ishall
15:00 Cykelintervall ute Lindome

Onsdag 14/4:
Shortrack 8-10 i Kållereds ishall

Vår huvudtränare, Joel Eriksson, finns på plats och kommer att kunna besvara på frågor och delge mer information. Likaså finns Wolfgang Pischler (SOK) samt Mattias Reck (Proffessionell cykeltränare) som bistår gruppen med konditionsträning på plats.

Bilder

Om

Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet
Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundethttps://www.swesports.org/
SweSports (eller Svenska Skridsko- Kälk- och Rullidrottsförbundet som är vårt juridiska namn) är ett idrottsförbund som gillar mångfald! SweSports består i dagsläget av elva olika idrotter som vi samlar inom tre idrottsområden.
SweSkating - Long Track Speedskating, Långfärdsskridsko, Short Track Speedskating
SweSliding – Alpinrodel, Banrodel, Bob, Naturrodel, Skeleton, Sledcross.
SweRolling - Inline Speedskating, Roller Derby 
 

Följ Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Skridsko-, Kälk- och Rullidrottsförbundet

Ett steg närmare en modern och konstfrusen kälksportanläggning när projektet Kälksport Hammarstrand summeras11.7.2022 10:46:27 CEST | Pressmeddelande

Sedan 31 mars 2021 har Leader 3sam-projektet Kälksport Hammarstrand undersökt vilka förutsättningar som finns för att utveckla Hammarstrands kälksportanläggning. Den 17 juni gick projektet i mål och resultatet är helt klart positivt för en framtida utveckling av kälksporten på lokalt, nationellt och internationellt plan. Förslaget är att en kortare men modern konstfrusen kälksportanläggning i betong för banrodel, bob och skeleton bör byggas i Hammarstrand. För att komma dit anser projektgruppen att ett nytt förprojekteringsprojekt bör startas för att ta vid där Kälksport Hammarstrand slutade.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum