Ömangruppen

Ömangruppen får nytt projekt i Växjö

Dela

Ömangruppen ansvarar för både inneklimat och installation av solceller vid ombyggnationen av Balcos lokaler på Älgvägen i Växjö. Befintliga lokaler ska anpassas och nya kontorslokaler ska byggas.

Foto: Balco
Foto: Balco

Ömangruppen kommer i projektet att ansvara för helheten med installation av värme, kyla, ventilation. Ömangruppen kommer även att dimensionera, leverera och installera solcellsanläggning, helt med egen personal. Solcellerna som ska placeras på byggnadens tak beräknas producera cirka 38 000 kWh per år.

Fastighetsägare är APP och totalentreprenör i projektet är Gärahovs Bygg.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Balco
Foto: Balco
Ladda ned bild
Foto: Balco
Foto: Balco
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 180 medarbetare fördelat på 18 orter i södra Sverige.

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum