Ömangruppen

Ömangruppen i Ljungby flyttar till nya lokaler

Dela

Ömangruppen växer och fortsätter att satsa i Ljungbyområdet. Från och med juni 2019 är företaget på plats i nya lokaler på Märta Ljungbergsvägen 60 i Ljungby.

Ömangruppens nya lokaler i Ljungby
Ömangruppens nya lokaler i Ljungby

– När du samarbetar med oss på Ömangruppen kan du alltid räkna med personlig service. Vi flyttar nu till nya, större lokaler i Ljungby, för att kunna fortsätta växa i regionen och för att bli ännu mer tillgängliga för våra kunder, säger Patrik Lyckman, filialchef på Ömangruppen.

Ljungby kommun på plats 111 Energiindex

Ömangruppens Energiindex som presenterades i mars 2019 rankade Sveriges kommuner utifrån hur mycket energi kommunens fastigheter använde per invånare under 2017. Där hamnade Ljungby på plats 111 i landet, med en genomsnittlig energianvändning på 13,2 MWh per person under 2017, vilket innebar en liten minskning från året innan. Ale kommun toppade indexet och hade lägst energianvändning i landet med 6,7 MWh per invånare under samma år.

– Det finns stora skillnader mellan olika kommuner, vilket visar på potentialen att minska energianvändningen i fastigheter. Genom att se till helheten och justera hur de olika delarna i energisystemet fungerar tillsammans kan man minska energianvändningen i en fastighet med omkring 40 procent, berättar Patrik Lyckman.

Läs mer om Energiindex och se tabell för alla kommuner.

Eftersom Ömangruppens tekniker oftast arbetar ute hos våra kunder så nås vi lättast på telefon.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ömangruppens nya lokaler i Ljungby
Ömangruppens nya lokaler i Ljungby
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ömangruppen
Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 180 medarbetare fördelat på 18 orter i södra Sverige.

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen flyttar till nya lokaler i Borås4.6.2020 09:38:21 CESTPressmeddelande

Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner är två systerbolag inom koncernen PropTech Sweden som båda erbjuder tjänster för fastigheter. Ömangruppen erbjuder helhetslösningar för inomhusklimat och energibesparing, medan Axcell tar hand om alla delar inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Nu flyttar de in i nya, gemensamma lokaler på Källbäcksrydsgatan 8B, utmed riksväg 40 i Borås.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum