Ömangruppen

Ömangruppen kan nu hjälpa till med BREEAM-certifieringar

Dela

Ömangruppens energikonsult Martin Schmitz är nu licenserad BREEAM Assessor, med behörighet att certifiera befintliga byggnader enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM In-Use. Ett högt betyg i BREEAM-certifieringen är ett kvitto på att fastigheten är hållbar och framtidssäkrad, vilket ökar fastighetens värde. I certifieringen bedöms byggnadens energianvändning, arbetsmiljö, vattenanvändning och hållbara förbindelser.

Martin Schmitz, energikonsult på Ömangruppen, är nu licenserad BREEAM Assessor.  Foto: Ömangruppen
Martin Schmitz, energikonsult på Ömangruppen, är nu licenserad BREEAM Assessor. Foto: Ömangruppen

– Många stora internationella företag börjar ställa krav på att deras lokaler ska vara miljöcertifierade. Vi märker också att allt fler kunder efterfrågar certifiering av sina byggnader, så det ligger helt rätt i tiden att utöka vårt erbjudande med denna tjänst, säger Martin Schmitz.

BREEAM är ett av de vanligaste internationella certifieringssystemen. En certifiering i BREEAM innebär många fördelar. Miljöcertifieringen ger investerare en trygghet i att fastigheten är hållbar, vilket leder till nöjda hyresgäster och lägre driftskostnader. Genom så kallade gröna lån kan räntekostnaderna sänkas, samtidigt som hyresgäster ofta är beredda att betala något mer och teckna längre hyreskontrakt för certifierade byggnader. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Martin Schmitz, energikonsult på Ömangruppen, är nu licenserad BREEAM Assessor.  Foto: Ömangruppen
Martin Schmitz, energikonsult på Ömangruppen, är nu licenserad BREEAM Assessor. Foto: Ömangruppen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på 19 orter i södra Sverige.

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum