Ömangruppen

Ömangruppen löser inneklimatet när Bauhaus öppnar i Växjö

Dela

Ömangruppen har fått uppdraget att leverera ventilation, värme och kyla samt styr- och reglersystem när APP Properties bygger nya lokaler till Bauhaus i Växjö. Byggvaruhuset ska etablera sig på handelsområdet Norremark i början av 2022.

Tekniker på Ömangruppen. Foto: Ömangruppen
Tekniker på Ömangruppen. Foto: Ömangruppen

Bygglov är klart och den 12 000 kvadratmeter stora byggnaden ska vara färdigställd i början av 2022 då Bauhaus öppnar sitt första byggvaruhus i Växjö. Fastighetsägare är APP och byggentreprenör är Gärahovs Bygg.

– Vi på Ömangruppen har lång erfarenhet av att jobba med projekt i alla olika storlekar, och vi är glada över att vara en del i det här projektet, säger Ulf Dahlquist på Ömangruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Tekniker på Ömangruppen. Foto: Ömangruppen
Tekniker på Ömangruppen. Foto: Ömangruppen
Ladda ned bild
Byggplats för nya Bauhaus på Norremark i Växjö. Foto: Ömangruppen
Byggplats för nya Bauhaus på Norremark i Växjö. Foto: Ömangruppen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 180 medarbetare fördelat på 18 orter i södra Sverige.

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

Ömangruppen kan nu hjälpa till med BREEAM-certifieringar20.9.2021 14:31:16 CEST | Pressmeddelande

Ömangruppens energikonsult Martin Schmitz är nu licenserad BREEAM Assessor, med behörighet att certifiera befintliga byggnader enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM In-Use. Ett högt betyg i BREEAM-certifieringen är ett kvitto på att fastigheten är hållbar och framtidssäkrad, vilket ökar fastighetens värde. I certifieringen bedöms byggnadens energianvändning, arbetsmiljö, vattenanvändning och hållbara förbindelser.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum