Ömangruppen

Ömangruppen löser ventilationen på Kalmarsundsskolan

Dela

Kalmarsundsskolan i Kalmar ska renoveras och det är klart att Ömangruppen kommer ansvara för ventilationsentreprenaden i projektet. Projektet startar under höstterminen 2021 och ska vara färdigställt till höstterminen 2023.

Kalmarsundsskolan. Foto: Ömangruppen
Kalmarsundsskolan. Foto: Ömangruppen

Arbetet är indelat i fyra etapper där varje etapp motsvarar en skoltermin. Under varje etapp ska övriga delar i skolan vara i drift.

– Totalt rör det sig om renovering av ca 6 300 kvadratmeter, där i stort sett all luftbehandling förutom aggregaten ska bytas ut, berättar Andreas Gustafsson, filialchef på Ömangruppen i Kalmar.

Nyckelord

Bilder

Kalmarsundsskolan. Foto: Ömangruppen
Kalmarsundsskolan. Foto: Ömangruppen
Ladda ned bild
Kalmarsundsskolan. Foto: Ömangruppen
Kalmarsundsskolan. Foto: Ömangruppen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på 19 orter i södra Sverige.

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

Ömangruppen kan nu hjälpa till med BREEAM-certifieringar20.9.2021 14:31:16 CEST | Pressmeddelande

Ömangruppens energikonsult Martin Schmitz är nu licenserad BREEAM Assessor, med behörighet att certifiera befintliga byggnader enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM In-Use. Ett högt betyg i BREEAM-certifieringen är ett kvitto på att fastigheten är hållbar och framtidssäkrad, vilket ökar fastighetens värde. I certifieringen bedöms byggnadens energianvändning, arbetsmiljö, vattenanvändning och hållbara förbindelser.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum