Ömangruppen

Ömangruppens huvudkontor flyttar till nya lokaler

Dela

I takt med att Ömangruppen växt har huvudkontoret på Renvägen i Växjö blivit för trångt. Därför går flyttlasset nu till nyrenoverade lokaler på Smedjegatan 39 i Växjö.

– Flytten gör att vi kan fortsätta expandera och samtidigt skapa en bra arbetsmiljö för våra medarbetare. Då kan vi fortsätta leverera kvalitet och service på högsta nivå till våra kunder, säger Peter Arvidsson, vd för Ömangruppen.

Ömangruppens verksamhet har ett stort fokus på miljö- och energifrågor, vilket även genomsyrar de nya lokalerna.

– Vi arbetar alltid med hållbara och energieffektiva lösningar och lägger stort fokus på energibesparing för våra kunder. Inom de närmaste veckorna kommer vi att installera solceller på vårt nya kontor för att fortsätta ta ansvar för miljön även inom vår egen verksamhet och samtidigt göra en lönsam investering, säger Peter Arvidsson.

Ny besöksadressen (fr.o.m. 2018-06-05):
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Kontaktuppgifter till alla Ömangruppens kontor finns på www.omangruppen.com/kontakt/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Ömangruppen
Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi & miljö, projekt och förvaltning. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige.

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum