Grums kommun

Ombyggnation av kommunhuset i Grums kommun

Dela

Till sommaren kommer vi att påbörja arbetet med att bygga om kommunhusets entré. Detta påverkar våra besökare då samtliga våra verksamheter som finns i kommunhuset kommer att flytta ut.

Grums kommunhus med bibliotekshuset till vänster.
Grums kommunhus med bibliotekshuset till vänster.

Kommunhuset stängt för ombyggnation under sommaren och hösten 2019

Under sommaren 2019 kommer vi att påbörja ett arbete med att bygga om entrén i Grums kommunhus på Sveagatan 77. Detta för att uppnå en bättre tillgänglighet, en större tydlighet och ett ännu bättre värdskap för våra besökare. Redan under maj månad kommer containrar och byggstaket att komma på plats utanför.

Under ombyggnationen kommer även ventilationen, som idag inte fungerar ändamålsenligt, att bytas ut. Planlösningen kommer delvis att ändras så att vi får fler verksamhetsanpassade lokaler.

Ombyggnationen beräknas vara klar i början av 2020 och då kommer alla verksamheter att flytta tillbaka till kommunhuset.

Vi flyttar ut

Kundtjänst kommer tillfälligt att flytta till bibliotekshuset på Sveagatan 79 och vår individ- och familjeomsorg till Hotellgatan 22.

Övriga verksamheter kommer att flytta till andra lokaler i Grums och i Slottsbron. Hela bibliotekshuset på Sveagatan 79 där flera stora konferenslokaler finns kommer att vara öppet som vanligt.

 

Kontakta oss för mer information

Jonas Gunnberg
Teknisk chef
0555-421 34
jonas.gunnberg@grums.se

Magnus Bryske Morin
Områdeschef fastighet
0555-421 48
magnus.morin@grums.se

Bilder

Grums kommunhus med bibliotekshuset till vänster.
Grums kommunhus med bibliotekshuset till vänster.
Ladda ned bild

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00https://www.grums.se/

En Vänerkommun i Karlstadsregionen

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns nordvästra strand. Här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron. Kommunen är den största arbetsgivaren och därefter BillerudKorsnäs AB. Vid det växande handels- och industriområdet Nyängen möts E18 och E 45.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum