Enköpings kommun

Ombyggnationen vid Enköpings resecentrum är nu klart

Dela

I våras började Resecentrum i Enköping byggas om. Det arbetet är nu klart och bussarna går tillbaka till sina ordinarie hållplatser den 12 december.

Ombyggnationen vid Resecentrum är en del av arbetet för att få ett nytt stadsbusslinjenät i Enköping, som ska göra det enklare för dig att resa kollektivt inom staden.

En del arbete kvar

Den 13 juni 2022 ska allting vara klart för det nya stadsbusslinjenätet och det är fortfarande en del arbeten kvar i andra delar av staden. Fannakorset har byggts om för att göra det lättare för trafik att passera på ett säkert sätt. Det kommer stå klart runt den 22 december.

Under 2022 kommer vi även bygga om vid Gustav Adolfs plan.

Mer information om det nya stadsbusslinjenätet hittar du på webbsidorna

enkoping.se/nyttlinjenat

ul.se/enkoping

Nyckelord

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum