EVRY

ONE Nordic förlänger samarbetet med EVRY – väljer långtgående tjänstepaketering av IT

Dela

(Stockholm, 23 mars 2016) EVRY har tecknat ett nytt avtal med ONE Nordic AB som omfattar en heltäckande tjänstebaserad leverans av IT för totalt cirka 1 100 användare. Det nya avtalet innebär att ett flerårigt samarbete nu förlängs och utvecklas ytterligare. I avtalet ingår bland annat leverans av IT-arbetsplatser med Office 365, Service Desk, serverplattform och kommunikationstjänster. Leveransen kommer att ske från EVRYs nya datacenter i Kista. Avtalet är fyraårigt.

Genom avtalet förenklas och renodlas EVRYs leverans till ONE Nordic. Tidigare deltjänster läggs ihop till en mer övergripande tjänstepaketering samtidigt som IT-miljön moderniseras och fler stordriftsfördelar ger en ökad kostnadseffektivisering. Syftet är att ge ONE Nordic en användarvänlig IT-miljö med fokus på funktion snarare än teknik.

”Med den här lösningen och EVRY som partner får vi säker och kostnadseffektiv tillgång till ett modernt IT-stöd som hjälper oss själva att vara produktiva och inriktade på att utveckla den egna verksamheten. Det handlar förstås också om att vi ska kunna ge våra medarbetare bästa tänkbara service och tjänster utan att fastna i IT-relaterade frågor. Därför blir just funktionsleveransen en avgörande framgångsfaktor. Nu ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete med en partner som vi upplever har den kompetens och kapacitet ONE Nordic behöver”, säger Åse Petersén, IT-chef, ONE Nordic AB.

”Med tanke på vårt fleråriga samarbete och ONE Nordics verksamhet som präglas av höga krav i alla led är det givetvis mycket betydelsefullt att vi nu får ett fortsatt förtroende att vara deras samarbetspartner. Samtidigt understryker det här avtalet vikten av att utvecklas tillsammans för att möta nya behov och utmaningar. Vi har i dag en väl fungerande samverkansmodell som bidrar till att vi på ett konstruktivt sätt kan förenkla och utveckla leveransen på det sätt som bäst hjälper ONE Nordic”, säger Fredrik Almén, Sverigechef EVRY.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

EVRY
EVRY
Ekensbergsvägen 113
171 79 Solna

+46 10 588 00 00https://www.evry.se

Om EVRY

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

EVRYs ungefär 9 000 medarbetare kombinerar lokal närvaro med en global leveransmodell och är ett bevis på att nordiska kunder får bäst service av dem som har en sann förståelse för nordiska företags förutsättningar och utmaningar. EVRY har en årlig omsättning på nästan 13 miljarder SEK och ägs av investmentbolaget Apax. Den svenska verksamheten har en årlig omsättning på ca 3,6 miljarder SEK och finns på 25 orter med 2 300 medarbetare.

 

 

 

Följ EVRY

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från EVRY

EVRY ASA: Fortsatt omsättningstillväxt och kraftigt förbättrad marginal jämfört med föregående år1.11.2017 11:25Pressmeddelande

(Fornebu den 1 november 2017) EVRY rapporterade en ökad omsättning samt ökade marginaler för det tredje kvartalet 2017 jämfört med samma kvartal föregående år. Företaget har upplevt positiv intäktstillväxt inom alla affärssegment under tredje kvartalet 2017 och de förbättrade marginalerna är resultatet av en effektiv affärsmodell och genomförandet av alla strategiska åtgärder som har inletts de senaste kvartalen.

EVRY ingår avsiktsförklaring om köp av Samlink för att stärka sin position i den finska bankmarknaden29.3.2017 11:32Pressmeddelande

(Oslo/Helsinki 29. mars 2017) EVRY har tecknat en avsiktsförklaring och är i exklusiva diskussioner om att förvärva Oy Samlink Ab, en ledande leverantör av IT-lösningar till banker i Finland. Som en del av dessa diskussioner kommer 50 banker, som i dag betjänas av Samlink, välja EVRYs kärnbankslösning som framtida IT-plattform. Ambitionen är dessutom att växa vidare i den finska marknaden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum