Stockholms stad

Öppet hus hos Kulturskolan Stockholm

Dela

Torsdagen den 29 augusti står många av Kulturskolan Stockholms dörrar öppna mellan klockan 15.00—19.00. Besök våra lokaler, träffa vår personal, få information och pröva delar av vårt utbud.

På hemsidan hittar du alla adresser för vad och var du kan testa. Bland annat kan du spela på olika musikinstrument så som bas, saxofon, trumpet, trombon, tuba, tvärflöjt, blockflöjt, piano, slagverk, piano, dragspel, valthorn, gitarr och fiol. Eller pröva på teater, sång, musikproduktion, dans samt bild- och form.

13 olika platser runt om i hela Stockholms stad

Välkommen till oss denna dag i Bagarmossen, Bredäng, Bromma, Farsta, Husby, Hässelby Gård, Högdalen, Kungsholmen, Kista, Linde - Kulturskolans Resurscenter, Södermalm, Tensta och Vällingby. Vi finns med kursverksamhet på väldigt många fler platser runt om i hela Stockholms stad, men dessa är utvalda just för öppet hus.

För dig mellan 6—22 år

Alla är välkomna denna dag - men för att kunna boka dig på en kurs måste du vara skriven i Stockholms stad och vara mellan 6–22 år.

Vi hjälper också till med att boka lediga kursplatser

Ps, kurskatalogen öppnar även för bokning av terminslånga kurser just denna dag och du kan få hjälp med bokningen på plats.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://stockholm.se

I kulturskolan ger vi dig mellan 6 och 22 år utrymme att upptäcka, utveckla och uttrycka dig på din fritid. Vi ger dig plats att fylla omgivningen med ord, bilder, toner, rörelser och passion. Rum för fantasi!

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Kulturskolan Östermalm flyttar till nya Medborgarhuset 202019.11.2019 06:43:00 CETPressmeddelande

På Skeppargatan 60 har Kulturskolan Stockholm på Östermalm bedrivit teaterverksamhet under många år. Men dåligt anpassade lokaler, bristande tillgänglighet och en rad arbetsmiljöproblem har präglat förutsättningarna för verksamheten. Nu föreslår Kulturförvaltningen till kulturnämnden att verksamheten ska flytta till bättre, rymligare och anpassade lokaler i det nyrestaurerade Medborgarhuset i september 2020.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum