Uppsala kommun

Öppna förskolans dag firas i Stadsparken

Dela

Ansiktsmålning, tipsrundor, häst och vagn och mycket annat står på agendan när Öppna förskolans dag firas i Stadsparken den 21 maj. Anna-Karin ”Ako” Oldeberg och Anders ”Grosse” Grotherius underhåller med sång och musik 11.00. Kommunens öppna förskolor har mellan 35 000 - 40 000 besök per år.

Öppna förskolan ger barn möjlighet att utvecklas under ledning av kunniga, engagerade pedagoger och ger vårdnadshavare, som är hemma med sina barn, tillfälle att träffas och umgås. Uppsala kommun har sju egna öppna förskolor och ger stöd till ytterligare fem. Alla öppna förskolor i kommunens egen regi är hbtq-diplomerade.

– Alla som är hemma med barn ska självklart vara bekväma med att komma till öppna förskolans verksamhet. Det är ett bra tillfälle att träffa andra föräldrar och utbyta erfarenheter samtidigt som barnen har roligt och lär sig nya saker, säger Maria Norrman-Erixon, chef för Öppna förskolan.

Öppna förskolans dag ordnas i Stadsparken den 21 maj mellan 10.00-13.00.

Nyckelord

Kontakter

Om

Uppsala kommun
Uppsala kommun

753 75 Uppsala

https://www.uppsala.se/

Uppsala är Sveriges fjärde största stad och här bor över 225 000 personer. 2018 utsågs Uppsala till världens bästa klimatstad av WWF.

Följ Uppsala kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum