Örnsköldsviks Kommun

Örnsköldsviks kommun beskriver det fortsatta arbetet med Förbifart Örnsköldsvik.

Dela

Vid en pressträff 23 juni presenterar kommunstyrelsens ordförande det fortsatta arbetet med mål att leda bort E4 från Örnsköldsviks stadskärna.

Med anledning av beskedet att "Förbifart Örnsköldsvik" inte återfinns i regeringens infrastrukturplan för 2022–2033 bjuder Örnsköldsviks kommun in till pressträff. Under pressträffen presenteras hur arbetet med att få till tunneln ser ut framgent, samt ett antal möjliga åtgärder för att säkerställa miljö och säkerhet i Örnsköldsvik.

Närmare information kommer att lämnas vid en pressträff. Media hälsas välkomna
Datum: torsdag 23 juni
Tid: klockan 10:00
Plats: Green room, entréplan stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6, Örnsköldsvik

Deltar vid pressträffen gör kommunstyrelsens ordförande Per Nylén. 

Nyckelord

Kontakter

Per Nylén, kommunstyrelsens ordförande (S), 0660-881 57

Om

Örnsköldsviks Kommun
Örnsköldsviks KommunÖrnsköldsviks kommun är kommunens största arbetsplats. Drygt 5 000 personer i kommunal förvaltning och kommunala bolag ser till att kommunens 56 000 invånare får god samhällsservice.

Kommunen är företagstät med många internationella företag, lång företagande- och industritradition och stort utvecklingsfokus där samverkan är en viktig nyckel. Närheten till Umeå gör att Örnsköldsvik är en del av en större arbetsmarknadsregion med totalt 200 000 invånare och 13 000 företag. Örnsköldsvik är en del av natursköna Höga kusten där skärgård och klippor möter skog och vildmark.

Följ Örnsköldsviks Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Örnsköldsviks Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum