Axcell FastighetspartnerAxcell Fastighetspartner

Örsjö belysning tecknar avtal med Axcell Fastighetspartner

Dela

Örsjö belysning AB har tecknat avtal med Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen om ventilationsservice, teknisk förvaltning och yttre fastighetsskötsel. Örsjö belysning har över 70 års erfarenhet av kvalitetsbelysning, med produktion i småländska Nybro.

Örsjö Belysning AB, Nybro. Foto: Axcell Fastighetspartner
Örsjö Belysning AB, Nybro. Foto: Axcell Fastighetspartner

– Axcell Fastighetspartner är ett av de större företagen för fastighetsservice här i trakten. Vi ville ha en leverantör som erbjuder helheten med både invändig teknisk förvaltning och utemiljö, säger Karolina Grahm, ekonomichef på Örsjö belysning.

Avtalet avser företagets industrilokaler, kontor och utemiljö i Nybro, en tomt på ca 15 000 kvadratmeter.

– Först och främst vill vi få ordning på utemiljön, sen kommer vi även att se över fastighetens teknik och energianvändning. Vi ser fram emot att starta upp och tror att det kommer bli ett smidigt och bra samarbete, säger Karolina Grahm.

– Vi är väldigt glada över att vi har fått förtroendet att förvalta fastigheten åt Örsjö Belysning. Vi ser fram emot att hjälpa till att utveckla och förbättra deras industrifastighet med bland annat energibesparingar och underhåll, avslutar Robin Ekström, verksamhetschef på Axcell Fastighetspartner.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Örsjö Belysning AB, Nybro. Foto: Axcell Fastighetspartner
Örsjö Belysning AB, Nybro. Foto: Axcell Fastighetspartner
Ladda ned bild

Länkar

Om

Axcell Fastighetspartner
Axcell Fastighetspartner
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

https://axcell.se/

Ömangruppen är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Systerbolaget Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning som hjälper fastighetsägare att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster.Tillsammans kan Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen erbjuda helhetslösningar för fastigheter, med specialistkunskap inom alla olika områden. Vi tar ansvar helheten, eller hjälper till med enskilda punktinsatser, helt utifrån kundens behov.

Bolagen ingår i koncernen PropTech Sweden AB. Huvudkontoret finns i Växjö, men bolagen har verksamhet i hela södra Sverige, samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Följ Axcell Fastighetspartner

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Axcell Fastighetspartner

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum