Hermods AB

Över 300 elever startar sin distansutbildning i Malmö

Dela

Idag startade över 300 elever sin distansutbildning inom gymnasiala och grundläggande kurser på Komvux i Malmö. Utbildningen bedrivs av Hermods där avtalet med Malmö Stad sträcker sig över 3 år.

Hermods AB
Hermods AB

- Det finns ett stort behov av distansutbildningar inom Komvux i Malmö. Det är inspirerande att så många elever nu kan komma till start och vi är stolta över deras och kommunens förtroende, säger Mari Johansson, utbildningschef på Hermods Distansavtal Malmö.

Eleverna kommer sköta sin utbildning på distans där legitimerade lärare, specialpedagog samt studie- och yrkesvägledare kommer finnas tillgängliga som handledare, både på plats i klassrum och digitalt.

- Distansutbildning öppnar upp många möjligheter för de som inte har tid eller kan studera i klassrum. Det är även en viktig aspekt nu under Coronapandemin då distanslösningar underlättar för stora grupper att kunna ses digital istället. Utbildning ska finnas för alla, säger Mari Johansson.

Kontakt: 

Mari Johansson 

Utbildningschef Distansavtal

Hermods AB  

tel: 040-631 67 15 

mari.johansson@hermods.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hermods AB
Hermods AB
Ladda ned bild

Om

Hermods AB
Hermods AB
Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm

08-410 251 00https://www.hermods.se/

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år över 70 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vår vision är att vara ledande inom sysselsättning, integration och utbildning. Hermods ingår i AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Följ Hermods AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Hermods AB

Hermods vård- och omsorgsprogram går starkt i Helsingborg22.9.2020 12:10:49 CESTBlogginlägg

Coronapandemin har slagit hårt på många branscher vilket har lett till att flertalet arbetsplatser fått tacka nej till elever som ska utföra APL (arbetsplatsförlagt lärande). Inom vården har möjligheten att ta emot elever varit begränsad, men på Hermods vård- och omsorgsprogram i Helsingborg har över 70 elever lyckats få APL hos olika arbetsgivare. Senare i höst väntas 90 elever gå ut på APL.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum