Solna stad

Överjärva gård får ny webbplats

Dela

Nu lanserar Solna stad en ny webbplats för det populära besöksmålet Överjärva gård. Webbplatsen ska göra det enklare för besökare att ta del av de aktiviteter, upplevelser och service som finns på gården.

Fotograf: Ola Falk
Fotograf: Ola Falk

Den nya webbplatsen är uppbyggd kring själva besöksupplevelsen och ska göra det enklare och mer lustfyllt att planera sitt gårdsbesök. Samt på ett överskådligt sätt visa den bredd av aktiviteter som Överjärva gård har att erbjuda.

- Överjärva gård är en lantlig oas mitt i stan och ett självklart besöksmål för barn och vuxna. Jag är glad över att besökarna nu på ett enklare sätt kan ta del av allt det som händer på gården, dess historia och den utveckling som nu sker, säger Peter Edholm, ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Webbplatsen uppfyller också krav på tillgänglighet och fungerar i mobiltelefon eller surfplatta.

Besök den nya webbplatsen på www.overjarvagard.se

Kontakter

Kontakt

Bilder

Fotograf: Ola Falk
Fotograf: Ola Falk
Ladda ned bild

Om

Solna stad
Solna stad
Stadshusgången 2
171 45 Solna

Pressjour 08-746 12 00http://www.solna.se

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Hagaparkens lugn och huvudstadens puls. Varje dag fördubblas befolkningen av människor som jobbar här eller besöker oss. Och i takt med att Solnaborna blir fler växer nya kvarter och stadsdelar fram, kollektivtrafiken byggs ut och allt fler företag etablerar sig i staden. Här kan du ta del av stadens pressmeddelanden om till exempel nya detaljplaner och hållbar stadsutveckling.

Följ Solna stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Solna stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum