Svenska Friidrottsförbundet

Påminnelse: Digital ISM-pressträff i dag

Dela

I morgon inleds inomhus-SM i Malmö med flera stora svenska namn på plats. Svensk Friidrott bjuder därför in till en digital pressträff via Microsoft Teams på torsdagen 17:00.

Deltagare på pressträffen:

Fanny Roos, Malmö AI:
Fanny har utökat sitt svenska rekord i kula två gånger om i vinter. Hon har också belönats med en inomhus-EM-plats. Stor favorit till guldet i helgen.

Maja Nilsson, Örgryte IS:
Har stått för sin bästa säsong någonsin i vinter, och tangerade sitt två år gamla personliga inomhusrekord på 1.90 - vilket också är tangerat totalpers. Maja är därför favorit att ta sitt första SM-guld i karriären, trots konkurrens av Sofie Skoog.

Wictor Petersson, Malmö AI:
Uttagen till inomhus-EM, och jagar Sören Tallhems 36 år gamla svenska rekord på 21.24. Han var blott 11 centimeter ifrån förra året.

Mikael Wirstedt, klubbchef Malmö AI

Praktisk information:

Pressträffen genomförs ditigalt via Microsoft Teams, och drar igång 17:00 i dag. 
Anmäl er och skicka önskemål på individuella intervjuer till Gustav Orbring, 072-525 96 32 senast 15:00 i dag. Ni som anmäler er får en inbjudan/länk direkt till pressträffen.

Se inomhus-SM i Atleticum, Malmö, live på Friidrottskanalen.se.

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum