Försäkringskassan

Påminnelse: Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler besöker Lidköping

Dela

Tisdagen den 20 september besöker Försäkringskassans generaldirektör Lidköping för att träffa medarbetare. Under besöket kommer man att diskutera de ökande sjuktalen och hur utvecklingen kan vändas.

I samband med besöket bjuder vi in media till en pressträff. På pressträffen medverkar också lokala chefer för Försäkringskassan i Lidköping.

- För att bryta utvecklingen med de ökande sjuktalen behövs en kraftsamling i hela samhället. Hälso- och sjukvården är en viktig samarbetspartner i detta sammanhang, säger Ann-Marie Begler.

Media hälsas välkomna tisdagen den 20 september kl. 10.45–11.30 till en pressträff i Försäkringskassans lokaler på Fiskaregatan 4B i Lidköping.

Anmäl gärna att du kommer till pressekreterare Maikel Ilias, 010- 116 45 06 eller via e-post; maikel.ilias@forsakringskassan.se Välkommen!

Länkar

Om

Försäkringskassans vision är ett samhälle där människor känner trygghet om livet tar en ny vändning. Vi är en av Sveriges största myndigheter och ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen. Vi fattar cirka 20 miljoner beslut om bidrag och ersättningar och betalar ut drygt 200 miljarder kronor per år till barn och familjer, personer som lever med funktionsnedsättning, sjuka, nyanlända och arbetssökande. Genom vår expertis och forskning bidrar vi till ny kunskap inom socialförsäkringen. Vi är drygt 14 000 medarbetare.

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum