Försäkringskassan

Påminnelse: Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler besöker Värnamo

Dela

Tisdagen den 13 mars besöker Ann-Marie Begler, generaldirektör för Försäkringskassan, Värnamo. Hon ska träffa Försäkringskassans medarbetare och bjuder samtidigt in media för att prata om sjuktalens utveckling.

Den långa uppgången av sjuktalen har brutits. Men sjukfrånvaron är fortsatt hög och det ställer stora krav på såväl Försäkringskassan som andra aktörer – i synnerhet arbetsgivarna, för att utvecklingen ska fortsätta mot en låg och stabil nivå. Värnamos sjukpenningtal är 8,8 dagar. För hela landet är siffran 10,0 dagar.

I samband med besöket bjuder vi in media till en pressträff. På pressträffen medverkar också Lena Sjögren, områdeschef för sjukförsäkringen. Media hälsas välkomna tisdagen den 13 mars kl. 13.30 – 14:15 till en pressträff i Försäkringskassans/Skatteverkets lokaler på Västermogatan 8 i Värnamo.

Anmäl gärna att du kommer till Viktor Svensson, pressekreterare Försäkringskassan, 010-116 98 88 eller viktor.svensson@forsakringskassan.se

Välkommen

Länkar

Om

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum