Svenska Ishockeyförbundet

Påminnelse om inbjudan till Tre Kronors presskonferens den 26 oktober

Dela

Svenska Ishockeyförbundet bjuder in till presskonferens måndagen den 26 oktober där Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv presenterar truppen till Karjala Tournament.

Svenska Ishockeyförbundet genomför presskonferensen den 26 oktober med vissa anpassningar med anledning av Coronapandemin. Anmälda journalister placeras med avstånd till varandra i lokalen och frågor ställs i podieform efter presentation av truppen.

Tid: 26 oktober 13.00 (kaffe serveras i konferensutrymmet)
Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm
Medverkande: Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv

Anmälan:
På grund av rådande situation måste anmälan till presskonferensen skickas in till Tre Kronors presschef Emma Spennare senast den 20 oktober. Du är anmäld då du får en bekräftelse tillbaka. Inga oanmälda journalister kommer att ges tillträde till presskonferensen på grund av utrymmesskäl. Du får en bekräftelse senast den 22 oktober.

Presskonferensen kommer också att sändas live via: https://swehockeyplay.play.livearena.com/

NOTISER VIA WHATSAPP
I samband med Karjala Tournament erbjuds media att få sms-meddelanden med information från Tre Kronor. De som vill ha utskicken meddelar detta till Tre Kronors presschef som skapar en Whatsapp-grupp för media under turneringen.

PRESSACKREDITERING/MEDIEBEVAKNING UNDER KARJALA TOURNAMENT

Med anledning av rådande situation kommer inga journalister att erbjudas tillträde till spelarområden så som mixed zone under turneringen. Svenska Ishockeyförbundet kommer inte heller ha möjligheten att erbjuda intervjuer utanför arena eller hotell då turneringen genomförs i en ”bubbla”. Därför erbjuds intervjuer online via video under turneringen. Vi ber om att få återkomma med detaljer kring detta.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

Ishockeyns förbudsmöte avslutat: Anders Larsson omvald som ordförande och nya ekonomiska licenskrav införs11.6.2021 12:25:37 CEST | Pressmeddelande

Idag fredag den 11 juni genomfördes Svenska Ishockeyförbundets förbundsmöte digitalt. Anders Larsson omvaldes till ordförande och förbundsmötet beslutade att införa nya ekonomiska licenskrav för spel i SDHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. I övrigt beslutades att införa nationella principer för optimerad spelarutveckling i hela landet. Förbundet redovisade också ett ekonomiskt resultat i balans över den senaste tvåårsperioden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum