Försäkringskassan

Påminnelse pressinbjudan: Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler besöker Trollhättan

Dela

Tisdagen den 17 april besöker Ann-Marie Begler, generaldirektör för Försäkringskassan, Trollhättan. Hon ska träffa Försäkringskassans medarbetare och kommunledningen i Trollhättan för att prata om sjuktalens utveckling. Ann-Marie Begler kommer under året besöka kommuner med höga sjuktal i sina roller som arbetsgivare.

I samband med besöket bjuder vi in media till en pressträff. På pressträffen medverkar också Sofia Lantz, områdeschef för sjukförsäkringen. Media hälsas välkomna tisdagen den 17 april kl. 9.30 – 10:15 till Försäkringskassans lokaler på Flundregatan 1 i Trollhättan.

Den långa uppgången av sjuktalen har brutits. Men sjukfrånvaron är fortsatt hög och det ställer stora krav på såväl Försäkringskassan som andra aktörer – i synnerhet arbetsgivarna, för att utvecklingen ska fortsätta mot en låg och stabil nivå. Trollhättans sjukpenningtal är 11 dagar. För hela landet är siffran 9,9 dagar.

Anmäl gärna att du kommer till Försäkringskassan, 010- 116 98 88 eller viktor.svensson@forsakringskassan.se

Välkommen!

Länkar

Om

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

Inera och Försäkringskassan säger upp samarbetsavtal om gemensam tjänstelegitimation22.1.2019 15:08:21 CETPressmeddelande

Inera och Försäkringskassan har sagt upp sitt samarbetsavtal kring en gemensam lösning för tjänstelegitimation inom offentlig sektor. – Under arbetets gång har vi sett att behoven från våra kunder ser så pass olika ut att det rimliga är att avbryta arbetet och att var och en fokuserar på att lösa sina frågeställningar på varsitt håll, säger Stefan Olowsson it-direktör på Försäkringskassan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum