Byggnads

Påminnelse: Pressträff om Byggnads förslag till Knegarpension kl 09.00

Dela

Kl 9.00 idag 28/4 hålls en digital pressträff på Teams om Byggnads förslag till reformerat pensionssystem, obligatorisk föranmälan till gabriel.dahlander@byggnads.se för att få länk.

Höjd pension för låg- och medelinkomsttagare, samt ett skydd för de som slitits ut på jobbet och tvingats till sjukskrivning. Det är några av förslagen till nytt pensionssystem som finns i rapporten Knegarpension – fyra förslag för ett nytt pensionssystem som Byggnads presenterar idag.

Välkommen till pressträff med Johan Lindholm, förbundsordförande Byggnads och Lisa Gemmel, rapportförfattare Katalys.

Obligatorisk föranmälan till gabriel.dahlander@byggnads.se för att få länk.

Läs pressmeddelande

Läs hela rapporten

Om

Byggnads
ByggnadsByggnads är fackförbundet som organiserar arbetstagare inom bygg och anläggning och har idag över 100 000 medlemmar.

Följ Byggnads

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Byggnads

Digital pressträff och rapportsläpp inför fotbolls-VM 2022: Mänskliga rättigheter för migrantarbetare i Qatar14.7.2021 11:44:44 CEST | Pressmeddelande

Arbetsrätten i Qatar har i lagen blivit bättre. Men i verkligheten är mänskliga rättigheter för migrantarbetarna långt ifrån säkerställda. Fortfarande dör arbetare på byggarbetsplatserna och löneutbetalningarna fördröjs eller uteblir helt. Ett år innan fotbolls-VM släpper det globala facket för byggnadsarbetare, BWI en rapport om läget.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum