Bookmark Förlag

Pascal Engman står bakom årets mest fängslande e-bok

Dela
Pascal Engman har utsetts till vinnare i Nextory E-book Awards 2023 med sin senaste thriller om Vanessa Frank. Priset delas ut till den mest utlästa boken, från början till slut, där X nu korats till årets mest fängslande e-bok.
X av Pascal Engman är årets mest fängslande e-bok i Nextory E-book Awards.
X av Pascal Engman är årets mest fängslande e-bok i Nextory E-book Awards.

Nextory delar ut priset för sjätte året i rad och i tävlingen har Nextory kartlagt vilka e-böcker som bäst har fångat läsarna från första till sista sidan. Detta till skillnad från topplistor för fysiska böcker som baseras på antal sålda exemplar och inte hur många som faktiskt har lästs ut. Utmärkelsen är därmed helt unik i sitt slag.

”Det är otroligt stort och ärande att få vinna det här priset. Det är första gången jag vinner något, så jag är väldigt glad och stolt”, säger Pascal Engman.

X är den femte, fristående delen i Pascal Engmans serie om polisinspektör Vanessa Frank. Det är en rafflande resa in i de kriminella nätverkens värld. Utifrån gedigen research har Engman skapat en fiktiv thriller om det skoningslösa "spelet bakom spelen" och en djuplodande spänningsroman om människans starkaste drivkrafter. 

PASCAL ENGMAN (f. 1986) är idag en av de mest lästa svenska författarna i sin generation. Engmans journalistiska bakgrund bidrar till den höga samhällsaktualiteten som tillsammans med styrkan i hans researcharbete ofta framhålls av kritikerna. Hans förmåga att nyanserat skildra människoöden från olika delar ur det svenska samhället i kombination med spänning av internationell klass, har gjort att hans böcker idag ges ut i fler än tjugo länder världen över.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

X av Pascal Engman är årets mest fängslande e-bok i Nextory E-book Awards.
X av Pascal Engman är årets mest fängslande e-bok i Nextory E-book Awards.
Ladda ned bild
X av Pascal Engman
X av Pascal Engman
Ladda ned bild
Pascal Engman. Foto: Alexander Donka.
Pascal Engman. Foto: Alexander Donka.
Ladda ned bild

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Ny yogabok ger dig mer av sommaren30.5.2023 15:04:42 CEST | Pressmeddelande

Idag släpper Bookmark Förlag boken ”Yoga & meditation – släpp dig själv fri”, skriven av Josefine Bengtsson. Med mer än 60 olika yoga- och meditationsövningar får läsaren redskap att hitta frihet i sin kropp, i sitt sinne och i sitt liv. Faktadelen ger en djupare förståelse för den yogiska traditionen, och de illustrerande fotografierna från Roslagens skärgård inspirerar till att ge sig ut i naturen för att komma närmare sig själv.

Elsa Billgren levandegör Carl Larsson-gårdens inredning och historia i ny bok5.5.2023 08:44:56 CEST | Pressmeddelande

Det världsberömda konstnärsparet Carl och Karin Larssons gård Lilla Hyttnäs i Dalarna har i över ett sekel inspirerat med sin färgstarka, unika och hemtrevliga inredning. Nu släpps boken "Ett hem: Carl och Karin Larssons värld" som levandegör gården på ett helt nytt sätt. Stylisten och inredaren Elsa Billgren har fått möjligheten att botanisera i de låsta skåpen, duka upp till långfrukost och fylla vartenda hörn i huset med färska blommor.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum