Yearwood PR & Productions

Patrik Jean tillbaka med en trestegs-release - EP:n ”Consequence” ute den 6 november

Dela

Patrik Jean släppte den 23 oktober singeln ”Come Through” och fredagen den 30 oktober släpper Patrik låten "One Night / Lifetime", för att äntligen nästa vecka, fredagen den 6 november, komma ut med EP:n ”Consequence”.

Med över 200 miljoner streams i ryggen är Patrik Jean en flerfaldigt platinabelönad låtskrivare och han var en av låtskrivarna bakom låten ”Move” med The Mamas, som vann årets Melodifestival.

Patrik Jean har också skrivit musik åt artister som James Arthur, Felix Jaehn och för TV-programmet Idol.

Större delen av året har Patrik spenderat tiden med att skriva eget material och att experimentera, vilket har resulterat i att han nu släpper två nya singlar och en EP.
Patrik fortsätter nu förverkliga drömmen om att själv framföra sina låtar som artist, och började 2018 släppa sina mest personliga låtar som independentartist. Patriks mest spelade låtar är "Lean On Me", "Prosecco" och "The Talk".

– Låten "Come Through", som jag släppte förra veckan, kombinerar en tung, basdriven produktion med en känslosam men upplyftande text och låten är inspirerad av min process att komma ut som gay. Jag hoppas att kommersiell pop kan bli ännu mer inkluderande, så att alla typer av människor kan känna sig representerade, säger Patrik Jean.

– Min nya låt "One Night / Lifetime" som jag släpper nu på fredag är en låt du spelar högt i bilen medan du låtsas som att dina bekymmer inte existerar. Den handlar om att stanna i förnekelse och hålla kvar i det som en gång var. Låten Consequence från EP:n  handlar om rädslan att investera i nya relationer, efter att ha erfarit konsekvenserna, säger Patrik Jean.

Patrik Jean i SVT 
På releasedagen av EP:n den 6 november gör Patrik sin TV-debut och uppträder i Sveriges Televisons Go’Kväll.

Patrik Jean LIVE på musikklubben First Time
I morgon uppträder Patrik Jean på First Time och spelar några av sina hits samt ger  exklusiv premiär från EP:n ”Consequence”. På scen har Patrik med sig gitarristen Lovisa Sjöberg Nordahl som ofta spelar med Zara Larsson. Musikklubben First Time drivs av P3-legenden Anders Olsson, tidigare producent för "P3 Osignat". Tillsammans med Kim Högstedt på Timebar och Yearwood PR vill Anders skapa en opretentiös och avslappnad musikklubb med osignade artister för branschfolk och nöjesindustri.

First Time, Timebar, Hornsgatan 174, Hornstull, Stockholm.

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.Patrik Jeans senaste video till låten 24

Nyckelord

Kontakter

Marcus Årskog, YWPR, 070-758 57 78, marcus@yearwoodpr.com

Bilder

Länkar

Om

Yearwood PR & Productions
Yearwood PR & Productions

STOCKHOLM

+ 46 70 758 57 78https://www.yearwoodpr.com

Yearwood PR & Productions hjälper dig från grunden med analys, strategi, idéer samt PR- och aktivitetsplaner för att bygga ditt varumärke och skapa uppmärksamhet. Vi hjälper dig att få möjlighet att synas i rätt kanaler för din målgrupp vid rätt tillfälle.

Vi arbetar främst inom musik kultur, nöjesindustri och branscherna restaurang- och krogliv, hotell, mode, styling, inredning och skönhet. Vi har också stor erfarenhet av att planera och genomföra större events och festarrangemang.

Följ Yearwood PR & Productions

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Yearwood PR & Productions

Ny lag för estetiska injektioner - oseriösa aktörer rensas ut och patientsäkerheten stärks24.6.2021 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Från den 1 juli införs en ny skönhetslag och endast legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare får i framtiden göra fillers- och botoxinjektioner. – Jag välkomnar den nya lagen, du ska känna dig trygg med att den som ger injektioner har rätt medicinsk kompetens, säger den legitimerade specialistsjuksköterskan Angelica Bauer, grundare till Bauer Clinic med kliniker i Stockholm och Linköping.

New single: The artist Daniel Mauricio is releasing the new song; Empty Room28.5.2021 07:30:00 CEST | Press release

Empty room that is released today, Friday the 28th of may, is a soulful ballad with at hint of pop, and has a feeling of melancholy throughout and will take you through a musical journey. With the song Daniel Mauricio is sharing his own feelings and thoughts, taken from situations that he himself has been through. – This is the first time that I have written and sung anything that I myself want to sing, and not a song or lyric that someone else choose suitable for me, Daniel Mauricio says.

Ny singel: Artisten Daniel Mauricio släpper låten Empty Room28.5.2021 07:30:00 CEST | Pressmeddelande

Empty Room släpps fredagen den 28 maj och är en soulig ballad med popfeeling. Den har en genomgående melankolisk ton och tar med dig på en känslosam resa. Daniel Mauricio delar med sig av sina egna känslor och tankar från situationer han själv varit med om. – Det är första gången jag sjunger som jag själv vill och inte som någon annan tycker jag borde, säger artisten Daniel Mauricio om sin nya låt.

Ny singel med SYLVE: Den självironiska låten ”Jag kan inte låta bli”16.4.2021 09:10:41 CEST | Pressmeddelande

– Min nya singel ”Jag kan inte låta bli”, som har en given plats på vårens kommande EP är en smått självironisk låt om hur snabbt jag faller när jag väl faller för någon. Att bli kär och nästan direkt ”skaffa extranycklar” som jag sjunger om i första raden blev också låtens symbolik och temat för omslaget, säger SYLVE om nya låten som han idag släpper tillsammans med TGR Music Group och Sony Music Sweden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum