Paul Edwards om resan till Sverige och vägen in i modebranschen

Dela

Först ut i Studio Halebop är stylisten och fotografen Paul Edwards. I hans avsnitt kommer vi bland annat att få höra berättelsen om flytten från Uganda till Sverige och om hans komplicerade förhållande till den svenska modebranschen.

– Mitt snack utgår från olika händelser som varit viktiga i mitt liv. Det handlar om att följa sina drömmar, lära sig sitt eget värde och skapa sina egna möjligheter i en bransch som har en lång väg kvar för att kunna kalla sig jämlik, säger Paul Edwards.

Paul Edwards arbetar som fotograf och stylist där han vill lyfta blickarna från de skönhetsnormer som vi är vana vid. Hans unika bildspråk där han kombinerar styling och scenografi för att bryta normer har väckt intresse landet över och gjort honom till en av Sveriges viktigaste modepersonligheter.

Studio Halebop har tagit rygg på ett av Sveriges populäraste program, men vill addera större bredd av berättelser och personer i ett rappare format. Förutom Paul Edwards kommer vi även att få lyssna till artisterna Janice Kamya Kavander och Parham, tidigare handbollsproffset Loui Sand, programledaren Reine-Alix Ndegeyinka och kreativa konsulten Nadia Kandil. 

– Paul har en fantastisk historia om att som ung kreatör bygga en plattform och skapa sina egna möjligheter i den svenska modebranschen. Hans berättelse är värd att lyssna till och jag tror att vi är många som behöver höra vad han har att säga, avslutar Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Du kan lyssna på Paul Edwards avsnitt i Studio Halebop här och där poddar finns.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:

Canan Yasar, presskontakt Halebop, canan.yasar@obeyapr.se, 070 383 07 48
Johanna Sahlman, Head of Halebop, johanna.sahlman@halebop.se

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum