Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Paul McCartneys barnbok släpps på torsdag

Dela

Torsdagen den 5:e september är internationellt releasedatum för Paul McCartneys bilderbok Hörru, Popfarfar! I Sverige ges den ut av Tukan förlag.

Att Paul McCartney är en påhittig ordkonstnär är ingen nyhet och när han nu debuterar som bilderboksförfattare så är det en fantasifull berättelse som sprudlar av magi, humor och hjärta. En "magical mystery tour" för barn.

Bokens popfarfar är en annorlunda hjälte som drar iväg på äventyr med sina barnbarn. Tillsammans rider de på flygfiskar, flyr från vilda bufflar och råkar ut för en lavin. Popfarfar älskar att upptäcka nya platser och har alltid något spännande på gång. Allt är möjligt när man har en magisk kompass!

Hörru, Popfarfar! tar med barnen på ett färgsprakande och actionfyllt äventyr. Paul McCartney har skrivit boken för att visa barn att fantasin inte sätter några gränser!

Sällsynt signering 6 september
Fredagen den 6 september kommer Paul McCartney att läsa högt ur boken på Waterstones Piccadilly i London. Tillsammans med illustratören Kathryn Durst kommer han även att signera böcker.

Om Paul McCartney
Få personer har haft en karriär som kan mäta sig med Paul McCartneys. På 1960-talet var han och The Beatles med och förändrade världen. Efter tiden med Beatles fortsatte Paul McCartneys musikkarriär. Han har samarbetat med otaliga internationellt berömda musiker, kammat hem 18 Grammys och1997 tilldelades han riddarvärdighet av drottning Elizabeth.

Boken är illustrerad av Kathryn Durst.

Länkar:

The Guardian https://www.theguardian.com/books/2018/sep/27/paul-mccartney-announces-picture-book-hey-grandude

Paul McCartney talar om boken https://youtu.be/eLjpDzY94so

Paul McCartneys hemsida: https://www.paulmccartney.com/news-blogs/news/paul-reveals-hey-grandude-book-cover

PaulMcCartney läser högt ur sin bok på Waterstones 6 september: https://www.paulmccartney.com/news-blogs/news/paul-to-read-hey-grandude-at-waterstones-london

Titel: Hörru, Popfarfar!
Originalets titel: Hey, Grandude!
Kommer: 5 september 2019
ISBN: 9789177836285
Antal sidor: 32

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Tukan förlag/Bokförlaget NoNa
Örlogsvägen 15
426 71 Västra Frölunda

031-10 20 25http://www.tukanforlag.se

Hos Tukan förlag hittar du färgstarka och originella böcker. Vi har ett brett, prisvärt och alltid aktuellt sortiment fullt av kunskap, inspiration och underhållning. För både vuxna och barn. Och genom vår nyfikenhet, kvickhet och vilja att göra saker på vårt eget sätt, har vi utmanat en hel bransch och blivit en udda fågel i bokbranschen.Följ oss på Facebook och Instagram om du är på jakt efter kontinuerlig information om våra boksläpp och allt som händer kring Tukan förlag.

Följ Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tukan förlag/Bokförlaget NoNa

Formgivaren Oscar Kylberg debuterar som barnboksförfattare17.9.2019 07:45:00 CESTPressmeddelande

Formgivaren Oscar Kylberg är känd som ena halvan av designduon Bernadotte & Kylberg som han driver tillsammans med Carl Philip Bernadotte. Tillsammans har de vunnit flera prestigefyllda internationella priser för sin design. I september debuterar Oscar som barnboksförfattare med boken ”Walther & det magiska ordet”. En bok som Oscar både har illustrerat och skrivit. Berättelsen handlar om hans son Walther och är skapad i ett samarbete mellan far och son.

Dörte Hansen kommer till bokmässan12.9.2019 07:07:06 CESTPressmeddelande

Dörte Hansen är en av Tysklands mest omtyckta och bäst säljande författare. Hon är just nu dubbelt aktuell: nya boken Middagstimmen släpps på svenska i september och hon gör sitt första officiella författarbesök i Sverige i samband med bokmässan. Dörte Hansen är en av bokmässans speciellt inbjudna gäster och kommer att delta i två seminarier. Efter besöket i Göteborg kommer hon även att resa till Stockholm.

Han obducerade prinsessan Diana och terroroffer från 11 september29.8.2019 11:14:04 CESTPressmeddelande

Richard Shepherd avslöjar de dödas hemligheter. Han är en av världens främsta rättsläkare och tog hand om såväl prinsessan Diana som terroroffer från 11 september. Men ofta är det de mindre kända historierna som är de mest gåtfulla – ibland rent av bisarra. Varje obduktion är som en deckargåta. Richard Shepherds bok Onaturlig död är en fascinerande och känslomässigt gripande skildring om hans yrkesgärning och liv … bland de döda.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum