AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY

Pekka Pohjola ekonomichef för snabbt växande Avaus

Dela

Pekka Pohjola har utsetts till ekonomichef för Avaus Marketing Innovations. Pohjolas huvuduppgift blir att stöda Avaus tillväxt, med fokus på den svenska marknaden. Pohjola har under de senaste 10 åren arbetat för koncernen KONE. Han ser det snabbt växande Avaus som en möjlighet att delta i företagsbygget och samtidigt lära sig "en massa nytt".

Det var den starka företagskulturen och nytänkandet inom Avaus som attraherade Pohjola. Enligt honom har Avaus lyckas kombinera data, teknologilösningar och kreativt innehåll på ett sätt som är unikt i Norden.

- Avaus framgång, exempelvis med globala kunder under de senaste åren, berättar en hel del om företagets konkurrenskraft. Jag hoppas kunna bli speciellt nyttig nu när Avaus tar ytterligare ett stort steg i sin internationalisering, säger Pohjola.

Pekka Pohjola börjar på Avaus den första mars 2016.

Avaus Marketing Innovations är specialiserade på digitala innehålls-, data- och teknologilösningar inom marknadsföring. Företaget har 90 anställda i Sverige, Finland och Polen och omsatte 75 miljoner kronor år 2015, en tillväxt med 26 procent jämfört med 2014.

Tilläggsinformation:

Mikael Thiel

Country Manager

Avaus

+46-70-575 7575,

mikael.thiel@avaus.se

Pekka Pohjola

Ekonomichef

Avaus

+358 40-727 4460

Nyckelord

Bilder

Om

AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY
AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY
Kungsgatan 27
111 56 Stockholm

+358 20 1500 300http://www.avausmarketing.fi/sv/
Avaus Marketing Innovations är en ledande förnyare av marknadsföringslösningar. Avaus arbetar med både BtoB och BtoC företag med att förbättra marknadsföringens resultat. Avaus lösningar består av kampanjoberoende flerkanalsprogram som baserar sig på analys och utnyttjar nya marknadsföringsteknologier. Avaus har en personal på 90 personer som alla arbetar i syfte att hjälpa uppdragsgivare att skapa resultatorienterad, säljdrivande kommunikation.

Följ AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY

Kanonstart för Avaus i Sverige5.2.2016 09:25Pressmeddelande

Ett dryg halvår efter startskottet i Sverige går Avaus Marketing Innovations nu för högvarv. – Vi har redan en stark kundbas och flera nya kunder på väg in, berättar VD Mikael Thiel, som just nu har händerna fulla med projekt och rekrytering. Det finska moderbolaget hade ett rekordår med en tillväxt på 26 procent, 75 miljoner kronor i omsättning och 9 miljoner i resultat före skatt. Den totala personalstyrkan växte från 62 till 90 personer. På Stockholmskontoret arbetar inom kort tio personer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum