TT Nyhetsbyrån

Per-Anders Broberg till TT Nyhetsbyrån

Dela

TT Nyhetsbyrån stärker sitt kommersiella team med en ny rekrytering. Per-Anders Broberg, fram till i våras vd på Utgivarna, blir ny chef för TT:s affär mot kommersiella kunder.

Per-Anders Broberg. Foto: Pontus Lundahl/TT
Per-Anders Broberg. Foto: Pontus Lundahl/TT

– Det här är en strategisk och viktig rekrytering för TT Nyhetsbyrån. Per-Anders Broberg har en lång och bred erfarenhet inom media, han är sprungen ur en tydlig kommersiell kultur på Expressen och bidrar med nya perspektiv, säger Jonas Eriksson, vd och chefredaktör på TT Nyhetsbyrån.

Kerstin Pilhage, i dag affärsutvecklingschef, blir samtidigt övergripande chef för TT Nyhetsbyråns affärsutveckling och samlade affär.

Per-Anders Broberg lämnade i våras jobbet som vd för Utgivarna efter närmare två år. I sitt cv har han en lång karriär inom Expressen, där han under sina 26 år bland annat var administrativ redaktionschef och biträdande chefredaktör.

– Per-Anders Broberg har också en bakgrund som suppleant i TT:s styrelse. Han vet vad vi är för företag och han vet vilka utmaningar vi står inför, fortsätter Jonas Eriksson.

– TT Nyhetsbyrån har ett starkt varumärke med hög trovärdighet och kvalitet i såväl innehåll som tjänster. Jag ser fram emot att vara med och utveckla TT:s affär, säger Per-Anders Broberg.

Lotta Lindborg, nuvarande försäljningschef, slutar i september och börjar på Stockholms Auktionsverk. Per-Anders Broberg tillträder då sin tjänst.

Kontakt

Jonas Eriksson, vd och chefredaktör för TT Nyhetsbyrån

jonas.eriksson@tt.se, 070 697 62 35

Nyckelord

Bilder

Per-Anders Broberg. Foto: Pontus Lundahl/TT
Per-Anders Broberg. Foto: Pontus Lundahl/TT
Ladda ned bild
Kerstin Pilhage. Foto: Pontus Lundahl/TT
Kerstin Pilhage. Foto: Pontus Lundahl/TT
Ladda ned bild

Länkar

Om

TT Nyhetsbyrån
TT Nyhetsbyrån
Katarinavägen 15
105 12 Stockholm

08 692 26 00http://www.tt.se

TT Nyhetsbyrån erbjuder Nordens största utbud av bilder, videor, grafik och nyhetsmaterial. Vi hjälper marknadsavdelningar, myndigheter och mediekoncerner med innehåll. Som nationell nyhetsbyrå spelar TT också en central roll i många organisationers nödvändiga omvärldsbevakning. Sedan snart ett sekel bygger vi affärer och skapar trovärdighet som oberoende aktör i Mediesverige.

 

 

Följ TT Nyhetsbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från TT Nyhetsbyrån

Årets valkompass slår alla rekord5.9.2018 09:20Pressmeddelande

Med bara dagar kvar till valet står det klart att fler och fler svenskar testar sina åsikter i TT:s valkompass. Varje dag använder över 50 000 personer kompassen, visar statistik från TT Nyhetsbyrån. Jämfört med början av augusti har den dagliga användningen mer än 15-faldigats och trenden pekar fortsatt uppåt. Det betyder att 2018 års valkompass redan nu har slagit alla tidigare rekord. Nyligen stod det klart att valkompassen har gjorts över 2 000 000 gånger.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum