Järfällahus

Per Augustsson blir ny ekonomi- och finanschef på Järfällahus

Dela

Per Augustsson blir ny ekonomi- och finanschef på Järfällahus. Per har en lång bakgrund inom bank- och finansvärlden och kommer att tillträda sin nya tjänst den 1 mars.

Per kommer närmast från en delad roll som kreditspecialist inom Länsförsäkringar Bank AB med inriktning mot fastigheter och som kreditansvarig för Länsförsäkringar Hypotek AB. Han har de senaste 20 åren även arbetat som finans- och bolagsstrateg på Enköpings kommun samt haft flera olika finansiella roller inom framför allt Swedbank, men även på Nordea.

— Jag är mycket glad att kunna välkomna Per till oss på Järfällahus. Med sin gedigna erfarenhet inom bank- och finans kommer han att vara en viktig kompetens och resurs för vårt fortsatta arbete med att bygga upp ett attraktivt Järfällahus, säger Jennie Sahlsten, vd på Järfällahus

Per Augustsson kommer att ha helhetsansvar för företagets ekonomi, finansstrategi och utveckling. I och med den nya rollen tar han också plats i Järfällahus ledningsgrupp.

Sedan i höstas satsar Järfällahus på att öka tryggheten och närvaron i sina bostadsområden. Satsningen innebär ökat verksamhetsfokus på förvaltning, drift och underhåll. Bolaget har gjort flera förstärkningar inom främst kompetensområdena fastighetsförvaltning och teknisk förvaltning.

— Jag ser fram emot att få bli en del av Järfällahus. Nu är bolaget mitt i en omställning och behov av utveckling med ett förändrat arbetssätt, och det känns spännande att få bli en del i detta arbete, säger Per Augustsson.

Per Augustsson tillträder sin nya tjänst den 1 mars 2021.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Järfällahus
Järfällahus
Drabantvägen 2
17750 Järfälla

08 - 580 836 00https://www.jarfallahus.se

Järfällahus AB är Järfällas kommunägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar 5 618 lägenheter, 4 618 fordonsplatser och 475 kommersiella lokaler i Järfälla kommun - från Barkarby i söder till Stäket i norr. www.jarfallahus.se

Följ Järfällahus

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfällahus

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum