Värmdö Kommun

Per Lejoneke får årets utmärkelse för social insats

Dela

Värmdö kommun delar årligen ut en utmärkelse för sociala insatser för att uppmärksamma goda insatser bland kommunens medborgare och ideella föreningar inom det sociala området. Årets utmärkelse för social insats överlämnar Värmdö kommun till Per Lejoneke.

Med outtröttligt engagemang har Per Lejoneke skapat något unikt med Mötesplats Stavsnäs. Han har sett möjligheterna och skapat en väg för samverkan, i arbetet med att förbygga utanförskap. Per har lyckats samordna de ideella krafterna på östra Värmdö och är ett gott exempel på att framgångsrikt engagera och entusiasmera människor inom föreningslivet.

Jag är glad över att socialnämnden delar ut den här utmärkelsen och premierar goda insatser i samhället. Mötesplats Stavsnäs med Per i spetsen har lyckats med konsten att mobilisera den kraft som finns i det ideella engagemanget på Värmdö, säger Marie Bladholm (M), socialnämndens ordförande.

Det är socialnämnden som står bakom utmärkelsen. Det överlämnas den 6 juni under Vi på Värmdö festivalen, i Gustavsberg hamn.

Kontakter

Marie Bladholm (M)Ordförande Socialnämnden / kommunalråd

Fotograf: Lars Åke Holst, Gustavsbergs Bildatelje. Fotografens namn ska anges vid användning av bilderna.

marie.bladholm@varmdo.se

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Växel: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se/

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum