Bring

Peter Haveneth blir ny chef för Bring Frigo 

Dela

Peter Haveneth blir ny vd för Bring Frigo AB. Han kommer närmast från Grollskoncernen där han har arbetat som vd.

Peter har lång erfarenhet från ledande positioner i ett flertal industri- och tjänsteföretag, senast som vd för Grolls, en nordisk leverantör av arbetskläder och personlig skyddsutrustning.  

- Bring Frigo AB är ett spännande företag som är väl positionerat på marknaden. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med bolagets engagerade medarbetare anta framtida utmaningar, säger Peter Haveneth. 

Tidigare har han arbetat i Stena Line Group där han verkat i koncernledningen som Senior Vice President med ansvar för bland annat Operational Excellence, HR samt Communications. Peter har en Master’s of Science i Business Administration – Marketing and Organization. 

- Peter Haveneth har en solid erfarenhet och kompetens från flera ledande positioner i flera olika branscher. Det är något som Bring Frigo och resten av koncernen kommer ha stor nytta av framöver. Jag är glad att Peter har valt att komma till oss på Bring och är säker på att han kommer leda sitt team på bästa sätt, säger koncerndirektör Tore K Nilsen i Bring, som är en del av Posten Norge. 

Peter kommer tillträda sin nya tjänst den 8:e januari 2018. 

För mer information, kontakta 

Adam Leth, Informationschef Bring +46 70 78 978 50 adam.leth@bring.com

Peter Haveneth +46 70 23 538 14

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Bring
Bring
Västberga allé 60
126 30 Hägersten

+46 70 789 78 50http://www.bring.se

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi hjälper dig att effektivt transportera, lagerhålla och leverera. Med ett helhetserbjudande inom paket, gods, termo, lager och bud kan Bring bistå din verksamhet med små och stora uppdrag i Sverige och därifrån till eller från övriga världen. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för er – till er eller direkt till era kunder.

Följ Bring

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bring

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum