Einar Mattsson

Philippa Doolke blir ny utvecklingschef hos Einar Mattsson

Dela

Den 11 oktober välkomnar Einar Mattsson Projekt AB och Einar Mattsson Byggnads AB Philippa Doolke, som verksamhetsutvecklingschef. Philippa kommer närmast från JM Entreprenad där hon arbetat med verksamhetsutveckling sedan 2015. Philippa tillträder sin tjänst den 11 oktober och kommer att ingå i bolagens gemensamma ledningsgrupp.

Philippa Doolke, ny utvecklingschef på Einar Mattsson Byggnads AB och Einar Mattsson Projekt AB.
Philippa Doolke, ny utvecklingschef på Einar Mattsson Byggnads AB och Einar Mattsson Projekt AB.

– Vårt byggbolag och projektbolag har båda satt höga miljö- och klimatmål, höga mål för produktiviteten och produkten. Allt detta behöver integreras i vardagens arbete så att vårt bidrag till stadsmiljön, de boende och vår omvärld blir mer hållbart. Philippas kommer att i sin roll som utvecklingschef särskilt att fokusera på att öka takten i det arbetet, säger Peter Svensson, VD för Einar Mattsson Byggnads AB och Einar Mattsson Projekt AB.

–  Det som lockade mig mest till tjänsten var att koncernen Einar Mattsson har rådighet över fastighetens hela livscykel vilket innebär nya och spännande möjligheter. Jag ser fram emot att tillämpa mina tidigare erfarenheter för att bidra till den fortsatta utvecklingen av Einar Mattsons verksamhet, säger Philippa Doolke, tillträdande verksamhetsutvecklingschef för Einar Mattsson Byggnads AB och Einar Mattsson Projekt AB.

Om Philippa Doolke

Philippa är utbildad miljövetare med examen från Sveriges Lantbruksuniversitet. Hon har sedan dess bland annat arbetat med att driva utveckling av processer och ledningssystem, internrevisioner, kontinuerlig hållbarhetsrapportering och energieffektivisering.

Nyckelord

Bilder

Philippa Doolke, ny utvecklingschef på Einar Mattsson Byggnads AB och Einar Mattsson Projekt AB.
Philippa Doolke, ny utvecklingschef på Einar Mattsson Byggnads AB och Einar Mattsson Projekt AB.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Byggnads AB 
Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt- och fastighetsbolag. Einar Mattsson-koncernen har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Målet att inom en tioårsperiod uppföra ytterligare 4 000 nya bostäder för egen regi i Storstockholm och genomföra nödvändiga renoveringar och uppgraderingar i det befintliga beståndet. De andra verksamheterna i koncernen utgörs av fastigheter, fastighetsförvaltning, projektutveckling och övriga investeringar. 

Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

En förutsättning för renovering av Hovings malmgård och levande stadsmiljö26.9.2022 06:03:00 CEST | Nyheter

Einar Mattssons ambition är att för Judiska Hemmets räkning tillföra vård- och omsorgsboenden för äldre i kvarteret Sommaren 10, något som Stockholm efterfrågar. Platsens kvaliteter gör den lämplig för ett trivsamt boende med en långsiktig verksamhet som tar hand om malmgården och ger den liv. Det är också en förutsättning för finansieringen av en varsam renovering och upprustning av Hovings Malmgård. Gestaltningen av de nya byggnaderna kommer att anpassas till Hovings Malmgård som spelar huvudrollen. Vi vill också iordningställa levande parkytorna som fler stockholmare och besökare kan glädjas åt.

”Det finns struktur, ordning och möjlighet att utvecklas här” — fredagsporträttet med Irene Myrsell23.9.2022 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Naturen, arbetet och livsglädjen präglar projektchef Irene Myrsell. Med rötterna i Dalarna, med ett ombyggnads- och renoverings-CV som får många andras att blekna baxar hon tillsammans med kollegorna tryggt igenom ännu en ombyggnad och renovering. Irene är stolt över återbruksarbetet i koncernen, ägarfamiljens långsiktighet och förmågan att anpassa sig över konjunkturerna. Möt vår härliga ost- och sko-fantast Irene i dagens porträtt:

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum