Pinnacle - hitta din favoritsport

Dela

Det gör att de allra flesta spelare kommer att hitta sin favoritsport att spela på hos Pinnacle. Pinnacle är det spelbolag som erbjudit spel på nätet sedan år 1998 och har idag spelare från hela världen som återkommande spelar hos Pinnacle. Pinnacle har valt att satsa på ett bra utbud av oddsspel och erbjuda höga odds. Det innebär att man istället valt bort bonusar och andra belöningar för att kunna hålla nere sina marginaler så pass mycket som det bara går. Utbetalningsprocenten ligger hos Pinnacle på över 97 procent, vilket är väldigt högt för ett spelbolag.

Idag har man spelare från över 200 länder och anses av spelarna vara en av de spelsidor som har bäst rykte när det gäller oddsspel. 

Hos Pinnacle http://pinnacle.se så kan man hitta spel till höga odds samtidigt som limiten för spel är mycket högre än hos många andra spelbolag. Exempelvis så kan man lägga ett spel på upp till 300 000 kronor på en match i Premier League. Pinnacle är också det spelbolag som har en av marknadens lägsta marginaler, bara 1,5 procent, vilket innebär att man delar ut större vinster än genomsnittet.

Pinnacle på många olika språk

Pinnacle har en spelmiljö på olika språk närmare ett  tjugotal språk. Informationen på spelsidan finns också på olika språk vilket gör att man snabbt finner sig tillrätta hos Pinnacle. Spelmiljön är ganska stilfull och går i blåa färger vilket gör att den känns harmonisk och pålitlig. Det finns även en bra struktur där man snabbt hittar information om de spel som man vill spela. Man kan även anpassa sin spelmiljö på olika sätt vilket gör att man kan få en ännu bättre överblick över de sporter som man är mest intresserad av att spela på.

Pinnacle har valt att satsa på ett bra utbud av oddsspel och erbjuda höga odds. Det innebär att man istället valt bort bonusar och andra belöningar för att kunna hålla nere sina marginaler så pass mycket som det bara går. Utbetalnings procenten ligger hos Pinnacle på över 97 procent, vilket är väldigt högt för ett spelbolag.

5 fördelar med Pinnacle Betting

  • Marknadens högsta odds
  • Riktigt proffsig Betting med otroligt brett spelutbud
  • Spela helt utan limiteringar
  • Tryggt Spelbolag med svensk licens och hög säkerhet
  • Snabba uttag med Trustly

Pinnacle har självklart en mobilversion av sin sajt och den är bra om man jämför mellan bettingsidor. Det finns ingen app till bettingsidan, men mobilversionen hittar du enkelt genom att söka på sajtens namn. Mobilversionen av Pinnacle är kompatibel med ansiktsigenkänning, så du behöver oftast inte ens skriva in lösenordet när du ska betta. 

Lycka till!

Bilder

Om

HeymediaFölj Heymedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Heymedia

Ny jämförelsesajt om hemförsäkringar lanseras18.5.2022 09:46:21 CEST | Pressmeddelande

Sponsored Försäkrahem.se är en ny enkel jämförelsesajt om hemförsäkringar. Målet med sajten är att underlätta för dig som vill teckna en hemförsäkring och som vill jämföra flera alternativ på den svenska marknaden innan du gör ditt val. Sajten gör flera omfattande jämförelser och sammanfattningar av försäkringar för olika typer av hushåll. På sajten kan du jämföra flera populära försäkringsbolag och försäkringarnas innehåll. Det finns även specifika jämförelser beroende på vilket typ av hushåll som du vill försäkra. Du hittar bland annat jämförelser av hemförsäkringar för bostadsrätter, hyresrätter, villor och fritidshus. Eftersom innehållet skiljer sig åt beroende på vilket typ av hushåll som ska försäkras har sajten gjort en enkel uppdelning för att du ska kunna navigera dig till den information som är relevant för dig. Sajten riktar sig till dig som precis flyttat hemifrån och ska försäkra ditt första hem. Den riktar sig också till dig som precis flyttat till ett nytt boende eller n

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum